Tvarohová nátierka
Tvarohová nátierka

Tvarohová nátierka s reďkovkami fotorecept

mitzy - fotkamitzy, 24. marca 2017
Tvarohová nátierka s reďkovkami (fotorecept)
Foto: mitzy

Vrátila som sa z trhu s čerstvým chlebíkom, reďkovkami, jarnou cibuľkou a pažítkou. V chladničke už tvaroh s jogurtom čakali len na to, kedy si Zobraziť celý popisVrátila som sa z trhu s čerstvým chlebíkom, reďkovkami, jarnou cibuľkou a pažítkou. V chladničke už tvaroh s jogurtom čakali len na to, kedy si zatancujú v mixéri s týmito sviežimi jarnými kráskami.

10 minút
príprava

Suroviny

250 g
3 PL
3 ks
3 ks
3 hrste
3 štipky




Postup

  1. 1

    Do mixéru som dala tvaroh a jogurt. Reďkovky a jarnú cibuľku som umyla, očistila, pokrájala a pridala k tvarohu. Pažítku som odstrihla, umyla a nastrihala na všetko ostatné. Pridala som hrubozrnnú soľ. Zmixovala.

    Tvarohová nátierka s reďkovkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nič viac netreba.

    Tvarohová nátierka s reďkovkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Jarná nátierka na voňavý slnečnicový mäkkučký chlebík je hotová. Dobrú chuť! ;)

    Tvarohová nátierka s reďkovkami (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

conscientia
...pani Mitzy, nepustili tie redkvičky moc vody? Pretože občas sa mi to v pomazánkach stane.

PS: Máme rovnaký mixér, súdim...
1x mitzy
mitzy
Slečna @Conscientia rada Ťa vidím opäť pri stole.
Tak to bola voda? A ja že slzy dojatia, z toho, že stretli pána Jogurta :) hej hej, nátierka má takú mokrejšiu konzistenciu.
P.s.: mixér začínajúni na ES končiaci na ER?

evanaaa
Možno bola redšia aj kvôli pridanému jogurtu, dala by som len tvaroh alebo jogurt večer nechala do druhého dňa stiecť a reďkvičku by som nemixovala ale postrúhala a primiešala až nakoniec, aj pažítku. Ale ono je to aj takto chuťovo dobré, ako si to robila, je to dobrá jarná nátierka.
chica114
Tak toto určite urobíme a podáme hlásenie ako chutilo :-) 5* a KK
mitzy
@Evanaaa máš pravdu s tým jogurtom, určite by bol lepší stečený, no toto bola expresia neplánovaná :)
@Chica114 podaj budem sa tešiť a prajem dobrú chuť ;)

kimlo
Ak bola v natierke voda, bolo to od redkoviek, mne sa to tiež párkrát stalo, odvtedy redkovku do nátierky nepridávam, ale dávam ju na uz natrety chlieb.
mitzy
@Kimlo to už je ale iná chuť aj pocit. Ja napr. veľmi redkvičky nakrájané na chlebíku nemusím, trošku mi vadí, že ich výrazná chuť prebíja na jazyku všetko ostatné. Keď niekomu vadí konzistencia nátierky, možno by bolo riešenie tiež osoliť najprv redkvičky nech pustia vodu a pridať ich potom a soľ už nedať. Nám redšia nátierka neprekážala :)