Tvarohová haruľa (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Tieto veľmi chutné haruľky robievam hlavne počas leta, keď sa už mám na čom pásť na záhradke...ozdobím kopcom smotany a nakrájam cibuľkovú vňať...zapíjame sadnutým mliekom, do ktorého vždy cvrnem aj smotanku...toto jedlo je fakt fajné...

10 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistila som si zemiaky a pripravila tvaroh...
  2. Zemiaky som nastrúhala tak, ako aj na obyčajnú haruľu...pridala som tvaroh,vajce,cesnak nakrájala na drobné kocočky,hladkú múku,1 kávovú lyžičku prášku do pečiva,soľ, mleté čierne korenie...všetko zmiešala a pripravila si panvicu na pečenie...
  3. na tejto starej po babičke zdedenej panvici sa mi vždy najsamkrajšie upečú a sú skvelé chrumkavé...upečiem z jednej strany, potom otočím a už môže byť hostinka...
  4. haruľka je hotová a prajem dobrú chuť...