Tuniakový šalát s cestovinou

Tuniakový šalát s cestovinou
Foto: evas13
evas13Evas13, recept pridal: 22. novembra 2009 9:17Ďalšie jeho recepty

Vymyslela som si ho sama a máme ho veľmi radi. Suroviny sú pre dve osoby.

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny dáme variť podľa návodu. Po uvarení scedíme a odložime.

2

Do šalátovej misy nakrájene pór, ktorý mierne posolíme. Medzi tým si nakrájame na jemnejšie pásiky všetku zeleninu a olivy nakrájame na polovičky, premiešame, nakoľko máme osolený pór. Pridáme citrónovú šťavu, premiešame. Z plechovky tuniaka po otvorení zlejeme olej, pridáme do šalátu, nalejeme olivový olej, premiešame a necháme v chlade postáť 10-15 min. Potom pridáme cestoviny znovu premiešame a podávame.

3

Servírujem ho ako ľahké hlavné jedlo.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist