Tuniakový šalát s cestovinou

Tuniakový šalát s cestovinou
Foto: evas13
evas13Evas13, recept pridal: 22. novembra 2009 9:17Ďalšie jeho recepty

Vymyslela som si ho sama a máme ho veľmi radi. Suroviny sú pre dve osoby.

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny dáme variť podľa návodu. Po uvarení scedíme a odložime.

2

Do šalátovej misy nakrájene pór, ktorý mierne posolíme. Medzi tým si nakrájame na jemnejšie pásiky všetku zeleninu a olivy nakrájame na polovičky, premiešame, nakoľko máme osolený pór. Pridáme citrónovú šťavu, premiešame. Z plechovky tuniaka po otvorení zlejeme olej, pridáme do šalátu, nalejeme olivový olej, premiešame a necháme v chlade postáť 10-15 min. Potom pridáme cestoviny znovu premiešame a podávame.

3

Servírujem ho ako ľahké hlavné jedlo.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist