Topinka s kaviárom

sushiboss - fotkasushiboss, 8. septembra 2012

Idealna je snád čerstvo napečená ciabatta. Nakrojena a pretiahnutá salamandrom . Bryndza ,ikura,(kaviar)

2
porcie

Suroviny

100 g
300 g
250 g




Postup

  1. 1

    Jednoducho opiecť namazať bryndzu ,naložit ikuru a vychutnávať...

Diskusia k receptu

2010
super :) , ale mne sa zda ze len ten jeden z jesetera moze pouzivat same slovo kaviar ?
babidka
Zmiesat bryndzu s kaviarom v jednom jedle sa mi zda ako privelka odvaha :-) urcite by som to nezjedla....Mne tento "navod "pripada skor ako "srandicka" .
lusinkab
@babidka no to je srandicka,kedze najprv dal obrazok co ani nebol jeho a vydedukoval z toho,ze to co je natrete na bielo je asi bryndza ale silne pochybujem,ze nieco take moze ist spolu dokopy.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia