Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept)

Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept)
cenculka30Cenculka30, recept pridal: 8. septembra 2010 1:37Ďalšie jeho recepty

Recept na hmotu som použila od MOLI, len som použila menšie množstvo. Marshmallow fondán na poťahovanie tort - falošný marcipán (fotorecept)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Po spracovaní hmotu rozvaľkáme a vyrežeme si spodnú časť topánok.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 1

2

Zarovnáme okraje.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 2

3

Vyrežeme si vrchnú časť.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 3

4

Môžeme si odtlačiť vzorku na cely tento diel. Ja som si odtlačila na časť kvietky. Použila som na to spodnú časť od pera.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 4

5

Tak to mame vrchnú a spodnú časť hotovú - môžeme spájať. Vrchný diel zatiaľ ešte nespájame.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 5

6

Okraj spodnej časti potrieme vodou. Nemusíme veľa, stačí malinko.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 6

7

A pomaličky popritláčame po celom obvode. A nakoniec spojíme aj vrchný diel spolu.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 7

8

Do topánočky dáme mikroténový sáčok, aby sa nám nezdeformovala. A necháme uschnúť pri izbovej teplote.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 8

9

Na zapínanie ešte pridáme ozdobu. Krúžok s kvietkom. Hotovo.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tatranka, 8. septembra 2010 o 10:20
    Určite veľa vareškárom poskočí srdiečko.Ohromne prezentovaný návod na výrobu sladučkých topánočiek.Aj obuvník-remeselník musí zajasať.Príma. Ukladám do KK,nikdy jeden nevie kedy sa to zíde.


  • michsamant, 8. septembra 2010 o 10:49
    No super, toto je nieco celkom ine ako len dat fotku. Uzasne, sikovne, ukladam si, ak budem mat niekedy cas na take nieco. Dakujem :)


  • jezibabka1, 8. septembra 2010 o 12:05
    klobúk dole pred varecháčmi ako Ty:) obdivujem tie vaše výtvory, sú na ZJEDENIE:)


  • elisticka, 8. septembra 2010 o 12:49
    super su chutnučké:-)))


  • pivonka, 8. septembra 2010 o 14:16
    No to je milené. Ešte by to chcelo strih - ale chápem, nedá sa.


  • cenculka30, 8. septembra 2010 o 15:09
    Dakujem. Som rada ze sa Vam to paci :)


  • alexdidi, 8. septembra 2010 o 15:30
    Ohromné, škoda, že to neprišlo pred dvoma mesiacmi, keď mal krstiny môj vnúčik...a tak mu ich vyrobil niekto iný...možno bude ďalší...ďakujem za perfektnú prezentáciu...


  • patineuse, 9. septembra 2010 o 19:20
    N A D H E R N E !!!


  • smorko, 29. júna 2011 o 11:54
    Nádherné,ďakujem za postup,len poraď kde sa dajú zohnať šablóny na také ozdoby?


  • cenculka30, 29. júna 2011 o 21:40
    tusim ze take sablony sa predavaju, ale ja som ich v obchode zetial nehladala - ja som si nasla postup na internete a prekreslila som si ho na papier


  • llucik, 18. augusta 2011 o 23:29
    no kraaasne milucke, ale tiez len nechapem tomu strihu , v tom mam nejaky misung, moja predstavivost je asi na bode mrazu, vobec si to neviem v hlave anii v rukach predstavit ako by som to mala nakreslit :)


  • viera1, 19. augusta 2011 o 09:06
    @llucik ,aj tu je zaujímavý postup (čítaj aj diskusiu)
    » www.tortyodmamy.sk/vystuz-na-topanocky-bez-sablony-0...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist