Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept)

Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept)
cenculka30Cenculka30, recept pridal: 8. septembra 2010 1:37Ďalšie jeho recepty

Recept na hmotu som použila od MOLI, len som použila menšie množstvo. Marshmallow fondán na poťahovanie tort - falošný marcipán (fotorecept)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Po spracovaní hmotu rozvaľkáme a vyrežeme si spodnú časť topánok.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 1

2

Zarovnáme okraje.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 2

3

Vyrežeme si vrchnú časť.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 3

4

Môžeme si odtlačiť vzorku na cely tento diel. Ja som si odtlačila na časť kvietky. Použila som na to spodnú časť od pera.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 4

5

Tak to mame vrchnú a spodnú časť hotovú - môžeme spájať. Vrchný diel zatiaľ ešte nespájame.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 5

6

Okraj spodnej časti potrieme vodou. Nemusíme veľa, stačí malinko.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 6

7

A pomaličky popritláčame po celom obvode. A nakoniec spojíme aj vrchný diel spolu.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 7

8

Do topánočky dáme mikroténový sáčok, aby sa nám nezdeformovala. A necháme uschnúť pri izbovej teplote.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 8

9

Na zapínanie ešte pridáme ozdobu. Krúžok s kvietkom. Hotovo.
Topánočky na tortu - hmota marshmallows (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tatranka, 8. septembra 2010 o 10:20
    Určite veľa vareškárom poskočí srdiečko.Ohromne prezentovaný návod na výrobu sladučkých topánočiek.Aj obuvník-remeselník musí zajasať.Príma. Ukladám do KK,nikdy jeden nevie kedy sa to zíde.


  • michsamant, 8. septembra 2010 o 10:49
    No super, toto je nieco celkom ine ako len dat fotku. Uzasne, sikovne, ukladam si, ak budem mat niekedy cas na take nieco. Dakujem :)


  • jezibabka1, 8. septembra 2010 o 12:05
    klobúk dole pred varecháčmi ako Ty:) obdivujem tie vaše výtvory, sú na ZJEDENIE:)


  • elisticka, 8. septembra 2010 o 12:49
    super su chutnučké:-)))


  • pivonka, 8. septembra 2010 o 14:16
    No to je milené. Ešte by to chcelo strih - ale chápem, nedá sa.


  • cenculka30, 8. septembra 2010 o 15:09
    Dakujem. Som rada ze sa Vam to paci :)


  • alexdidi, 8. septembra 2010 o 15:30
    Ohromné, škoda, že to neprišlo pred dvoma mesiacmi, keď mal krstiny môj vnúčik...a tak mu ich vyrobil niekto iný...možno bude ďalší...ďakujem za perfektnú prezentáciu...


  • patineuse, 9. septembra 2010 o 19:20
    N A D H E R N E !!!


  • smorko, 29. júna 2011 o 11:54
    Nádherné,ďakujem za postup,len poraď kde sa dajú zohnať šablóny na také ozdoby?


  • cenculka30, 29. júna 2011 o 21:40
    tusim ze take sablony sa predavaju, ale ja som ich v obchode zetial nehladala - ja som si nasla postup na internete a prekreslila som si ho na papier


  • llucik, 18. augusta 2011 o 23:29
    no kraaasne milucke, ale tiez len nechapem tomu strihu , v tom mam nejaky misung, moja predstavivost je asi na bode mrazu, vobec si to neviem v hlave anii v rukach predstavit ako by som to mala nakreslit :)


  • viera1, 19. augusta 2011 o 09:06
    @llucik ,aj tu je zaujímavý postup (čítaj aj diskusiu)
    » www.tortyodmamy.sk/vystuz-na-topanocky-bez-sablony-0...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist