Tokáň zo sviečkovice

peter64 - fotkapeter64, 12. septembra 2011

ďalší zo mamkinej zbierky

Suroviny

400 g
40 g
100 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Sviečkovicu umyjeme a pokrájame na rezance.Na masti speníme cibuľu,pridáme mletú červenú papriku,paradajkový pretlak,pokrájané mäso,zomletú rascu,majorán,soľ a prikryté udusíme do mäkka.Počas dusenia občas podlievame horúcou vodou.Priloha-zemiaky alebo cestovina.

  2. 2

    Na tento recept sa môže použiť ľubovolne mäso nemusí byť pravé sviečkovica.

Diskusia k receptu

evanaaa
To si aj ja myslím, tokáň z drahej sviečkovej......bol by hriech. Kľudne môže byť aj stehno.
enss
Toto výborné, na prípravu jedoduché jedlo si viem predstaviť aj z kuracích pŕs.
jumbo
PRIDAT TROCHU CERVENEHO VINA A OSOBNE SI MYSLIM FANTAZIA.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia