Tirolská panvička
Autor receptu: kristinamia
Z častých výletov si niekedy
odvezieme domov aj dobrý
nápad na dobrý obed z dobrej
reštaurácie. Tento sme odkukali
tiež... Dnes ho varil môj manžel,
samozrejme s mojou prípravou.
Ospravedlňujem sa za fotku,
fotila som už len zbytok. Na fokte
to moc vábne nevyzerá, ale je to
veľmi jedlé...
2 - 3 porcie |
10 minút príprava |
10 minút na 225 °C |
Postup
- Na panvici orestujeme na pásiky nakrájanú slaninu, aby pustila šťavu. Pridáme cibuľu, trochu restujeme a pridáme aj klobásu. Zase trosku restujeme a pridáme zemiaky. Všetko osolíme podľa potreby a okoreníme. Panvicu dáme do vyhriatej rúry na najvyššiu teplotu a grilujeme zhora. Cca 10 minut.