Tirolská panvička

Autor receptu: kristinamia

Z častých výletov si niekedy odvezieme domov aj dobrý nápad na dobrý obed z dobrej reštaurácie. Tento sme odkukali tiež... Dnes ho varil môj manžel, samozrejme s mojou prípravou. Ospravedlňujem sa za fotku, fotila som už len zbytok. Na fokte to moc vábne nevyzerá, ale je to veľmi jedlé...

2 - 3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 225 °C

Suroviny

Postup

  1. Na panvici orestujeme na pásiky nakrájanú slaninu, aby pustila šťavu. Pridáme cibuľu, trochu restujeme a pridáme aj klobásu. Zase trosku restujeme a pridáme zemiaky. Všetko osolíme podľa potreby a okoreníme. Panvicu dáme do vyhriatej rúry na najvyššiu teplotu a grilujeme zhora. Cca 10 minut.