Tigrie krevety v „panko“ strúhanke

Peter Pikovský
šéfkuchár Grandhotela v Starom Smokovci, 5. januára 2016
Tigrie krevety v „panko“ strúhanke
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
10 g
100 g
60 g
1 ks
200 g
120 g
5 g




Postup

  1. 1

    Očistené krevety obalíme v trojobale a pomaly vysmažíme v oleji. Vysmažené krevety osušíme od prebytočného oleja na papierovom obrúsku.

  2. 2

    Krevety podávame ešte teplé s vyšľahanou šľahačkou ochutenou wasabi.

Diskusia k receptu

aniska
parada, uz dlho hladam dobry recept na koktejlovu omacku, v ktorej sa taketo rozkosne krevety namacaju, nemate?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia