Caesar šalát
Caesar šalát

Sýtejší Caesar šalát

ryzasos - fotkaRyža SOS, 21. októbra 2022. Komerčný recept.
Sýtejší Caesar šalát
Foto: ryzasos

Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar šalát s trojfarebnou ryžou SOS Exotic rice salads.
Zdroj: Ryža SOS

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1 ks
 hrsť
8 ks
Dressing:
6 PL
2 ks (v slanom náleve)
1/2 ks
4 ks
1 strúčik
1 PL
1 PL strúhaný
 štipka




Postup

  1. 1

    Na silnom plameni uveďte osolenú vodu do varu, pridajte ryžu a znížte plameň na mierny. Po 20-tich minútach ryžu sceďte a nechajte odstáť.

  2. 2

    Na miernom plameni opražte na rozpálenej panvici okorenené kuracie prsia v olivovom oleji. Keď sú kuracie prsia upečené podľa vašej chuti, nakrájajte ich a odložte.

  3. 3

    V miske pripravte z ingrediencií dressing a vymiešajte do hustej masy.

  4. 4

    Na tanier naložte uvarenú ryžu, pridajte šalát, nakrájané cherry paradajky, kuracie prsia a dochuťte dressingom.

Diskusia k receptu

hannes
Môže to chutiť, ale...Taéto recepty nemám veľmi rád. Napr. vôbec neviem, čo je to SOS Takéto recepty v láske teda nemám. Exotic Salad, u nás také v obchode nenájdem. Okrem toho, v recepte mi chýba, ako sa ten Exotic robí, čo všetko obsahuje. Viem tolerovať, ak niekto použije do varenia napr. fazuľu v rajčinovom náleve, nakoniec, tento produkt je aj k tomuto účelu vhodný. No dávať nejaký hotový šalát do šalátu, to mi teda pod nos nejako nejde...Pri všetkej úcte
hannes
@hannes (22.10.2022 08:54)

P.S. Oprava. Tretia veta mala byť takto: Vôbec neviem, čo je to SOS Exotic Salad. Vďaka za pochopenie a prepáčte...
haji
@bugout (22.10.2022 11:51)
Aj odkaz pod obrázkom na stránky Ryža S0S funguje. U nás svého času v nabídce ryža SOS byla. Už jsem to psala, někam ze vytratila.
haji
Recept je příjemný, název bych volila jiný, ale to je podružné. Zajímalo by mě co je vaporizovaná rýže, je totožná s parbolizovanou rýží?
evanaaa
Neviem, či by mi toto chutilo, ale asi by som to nerobila. A inak, ja len ryžu SOS už roky používam, guľatú, inú nie. Pre mňa je to dobrá značka a uvarím ju aj so zavretými očami :-)
1x haji
bugout
@haji (22.10.2022 17:59)
Nuž, názov by som aj ja zvolil iný.... Lebo kuracie prsia s ryžou a oblohou naozaj nie sú cezar šalát (aj keď dresing sa podobá) 😂 to aj rezeň so zemiakovým šalátom je sýtejší cezar šalát.
hannes
@bugout (22.10.2022 11:51)

To s SOS ryžou je oukej, len neviem, čo je to SOS Extra salad...s tým som sa ešte nestretol, Hlavne preto ma zaujíma jeho zloženie...
haji
@bugout (22.10.2022 21:36)
To si trefil klinec na hlavičku a vtipně, pobavil si ma!
Ryža SOS
@hannes (22.10.2022 08:54)

ryža SOS Exotic salads je mix vaporizovanej, divej a červenej ryže. Na slovensku je dostupná v reťazcoch Billa, Kaufland a Kon-rad.
Ryža SOS
@bugout (22.10.2022 21:36)

V našej kuchyni radi experimentujeme a skúšame nové kombinácie, aby sme ukázali, že ryža nemusí byť iba prílohou, ale aj súčasťou jedál a môže obohať tradičné jedlá a recepty.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia