Syrový dip v šalotkách

Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 29. mája 2011
Syrový dip v šalotkách
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
160 g
80 g
20 g
100 ml
20 g
10 g, čerstvé




Postup

  1. 1

    Cibule šalotky nakrájame na rovnaké časti, potrieme ich maslom, osolíme, okoreníme a pečieme v rozpálenej rúre asi 15 minút.

  2. 2

    Z upečenej cibuľky vyberieme čiastočne stredy a naplníme ich dipom zo syra a smotany.

  3. 3

    Podávame horúce s opečenými zemiakovými kolieskami a bylinkami.

Diskusia k receptu

dogagador
vyzera to nadherne, elegantny predkrm alebo jednoducho k vinu, ci pivu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia