Foto: dorisa
Začala som pestovať ačokču. Mám z nej rešpekt, už som ju jedla surovú a teraz som si ju zavarila v náleve s paprikou, Zobraziť celý popisZačala som pestovať ačokču. Mám z nej rešpekt, už som ju jedla surovú a teraz som si ju zavarila v náleve s paprikou, a niečo s cibuľkou.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Na záhradke som si nazbierala plody ačokči. Umyla som ich a vysušila.
-
2
Tiež som si pripravila inú zeleninu, malé papriky, ktoré nedorástli a malé cibuľky, tiež jednu mladučkú kukuricu
-
3
Ačokči plníme do pohárov. Zavárala som samé ačokči ...
-
4
...a tiež aj s cibuľkou a pár pohárov s malými paprikami.
-
5
Do týchtom pohárov som dala ačokči a malé papriky....podľa návodu na obale si uvaríme nálev a po vychladnutí zeleninu zalejeme a poháre uzavrieme viečkom.
-
6
...a tu sú poháre už po sterilizovaní. Sterilizujeme asi 20 minút v elektrickej rúre, na plechu s vodou, na 200 stupňov, keď začne voda vrieť, potom vypneme a necháme v rúre aj vychladnúť. Dobrú chuť.
Tak nech sa jej darí :)