Foto: bejgi
Tento recept mám od mojej priateľky,vždy sa snažíme niečo vymyslieť, zdravé a diétnejšie, hlavne po sviatkoch preto Vám ponúkam niečo ľahšie, ako rýchla večera Zobraziť celý popisTento recept mám od mojej priateľky,vždy sa snažíme niečo vymyslieť, zdravé a diétnejšie, hlavne po sviatkoch preto Vám ponúkam niečo ľahšie, ako rýchla večera čo mnohí z Vás určite privítajú. Dobrú chuť Vám želám :-)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do múky pridáme rozmrazený špenát/obsahuje dosť vody/, soľ a zamiešame redšie cesto. /hustota ako bežné či bryndzové halušky/
- 2
Časť cesta dáme na doštičku a ostrým nožom hádžeme do vriacej, osolenej vody. Môžeme ich aj pretláčať cez sito na halušky.
- 3
Uvarené scedíme, prepláchneme teplou vodou a dáme do nádoby, kde premiešame odtučneným tvarohom. Nakoniec na oleji popražíme cibuľku a pridáme na tvarohové halušky/na miesto slaninky/. Ozdobíme petržlenovou vňaťou, prípadne sherry paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu