Špargľa na ananáse

frajdy - bez fotkyfrajdy, 14. júna 2015
Špargľa na ananáse
Foto: frajdy

Vynikajúca vege pochúťka na polosladko

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
400 g
8 ks
1 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Nakrájeme špargľu, varíme 2-3 minútky, aby trošku zmäkla a nabrala šťavu

  2. 2

    Kým sa špargľa uvarí, nakrájame cesnak, šampiňony, papriku. Cesnak orestujeme v olivovom oleji s maslom 2min, osolíme ho. Pridáme šampiňóny a papriku, podlejeme sézamovým olejom, opekáme 2min. Pridáme uvarenú špargľu s ananásom (aj so šťavou s konzervy). Okoreníme, dáme sójovú omáčku.

  3. 3

    Nakoniec podlejeme 2-3dcl vody, môže byť aj s vegetou miešaná, necháme prejsť varom a pochúťka je hotová. Dobrú chuť :v

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia