Špagety s pórovým tofu

vegecan - bez fotkyvegecan, 6. októbra 2010
Špagety s pórovým tofu
Foto: vegecan

Rýchly, zdravý a sýty obed:)

Suroviny

  (menší)
 biele




Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme tofu a marinádu. V miske zmiešame trochu vody so sójovou omáčkou a karí korením. Tofu si nakrájame na kocky a vložíme do misky. Opäť premiešame a necháme postáť.

  2. 2

    Medzitým si dáme variť cestoviny (použila som celozrnné špagety) podľa návodu na obale a scedíme. Na suchej panvici si opečieme slnečnicové semiačka do zlata a odložíme bokom na tanierik.

  3. 3

    Potom si umyjeme pór, ktorý nakrájame na pásiky prípadne na kolieska. Do tej istej panvice, v ktorej sme opekali semiačka, dáme misku s tofu (aj so zvyšnou vodou a sójovou omáčkou) a miešame, aby nám začalo pekne hnednúť zo všetkých strán. Pridáme nakrájaný pór a ešte chvíľu opekáme za stáleho miešania.

  4. 4

    Cestoviny (nedávať pod studenú vodu) dáme na tanier, pridáme hotové tofu s pórom a posypeme opraženými semiačkami. Môžeme dozdobiť rozpolenými cherry paradajkami a podávať.

Diskusia k receptu

malinka711
aj mne sa to veľmi páči ...... a špagety milujem snáď na všetky spôsoby ! :D:D ďakujem ukladám ...
vegetariankapp
Tak tento recept si zaradím do kuchárky určite to bude dobre tak ako to dobre vyzerá. Už sa teším kedy to uvarím.
tedko
No vyzerá to krásne a je to aj diétne to môžem aj ja ukladám do
KK ,určite to bude k obedu.
aszabka
Toto jedlo chválim, dnes som ho uvarila, jednoducho mňam (:




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia