Slaná torta

sonulienka - fotkasonulienka, 16. januára 2017

Pridávam ďalšiu moju slanú tortu pre inšpiráciu.

120 minút
príprava

Suroviny

3 balenia
500 g
800 g
800 g
800 g
700 g
2 veľké balenia
2 hlávky
300 g




Postup

  1. 1

    Najprv si urobíme cesnakovú nátierku. Potom si poukladáme chlebík. Ja som mala menší podnos, tak je to dosť na kope, ale pre inšpiráciu Vám to sem dávam. Keď máme chlebík naukladaný v tvare "30", natrieme ho nátierkou, poukladáme pražskú šunku, znovu natrieme nátierkou a tak opakujeme. Jedno balenie mi vyšlo akurát na jeden rad. A tak som urobila tri rady. No a na vrch som zdobila, ako vidíte. To už je na každom, ako si ozdobí, ale je pravda, že na to naozaj treba veľa. No robila som to pre vnuka, tak som nešanovala. Len ma mrzí, že to nie je tak trochu od seba ďalej, aby to lepšie bolo vidieť.

    Slaná torta - obrázok 1
  2. 2

    Naozaj sa treba dobre pozrieť, aby bolo vidieť, že to je "30". No ak ešte budem robiť, tak si dám urobiť väčší priemer podnosu.

Diskusia k receptu

haji
Krásná práce, ptačí perspektiva kapku ubrala plastičnosti, ale to mně vůbec neva. Všechno nejlepší oslavenci! Krásný dáreček dostal. Jsi šikulka, @Sonulienka , hezký večer a díky za sdílení!
sonulienka
@Haji ďakujem, práve som chcela napísať adminky aby to stiahli nie som veľmi spokojná, štve ma to, že som nemala väčší ten podnos kde by som to dala ďalej od seba a určite by to vyzeralo inak. No ale zjedlo sa aj také len na oko mi to nelahodilo tak ako iné moje slané torty a kytice.
@Arnilka aj Tebe ďakujem ano na chuť to nemalo chybu len na vzľad tak ako som už písala.
ancicka
dievča zlaté,ja obdivujem tie tvoje slané torty.Ja sa na takéniečo nikdy asi neodhodlám.
sonulienka
@Ancicka si strašne zlatá, ale toto tak ako som už vyššie písala som chcela vymazať sama som nebola spokojná. Nie so surovinami tých tam bolo dosť ale ako som písala, že s podnosom mal by byť dlhší. Keby bol dlhší bolo by to zrozumiteľnejšie.
Ale aj tak Ti srdečne ďakujem aj keď niekedy nereagujem na Tvoje recepty aj tak si jedna moja najobľúbenejšia na vareche.sk a strašne veľa Tvojich receptov som vyskúšala alebo aj naďalej ich robím.
Srdečne Ťa pozdravujem a ďakujem.