Silvestrovské nanuky

2010 - bez fotky2010, 29. decembra 2011
Silvestrovské nanuky
Foto: 2010

Alebo ako by moja neboha babka povedali: Za málo peňazí veľa muziky . Takze najlacnejsie kridla z kurciat plus trocha roboty a mate perfektne Zobraziť celý popisAlebo ako by moja neboha babka povedali: Za málo peňazí veľa muziky . Takze najlacnejsie kridla z kurciat plus trocha roboty a mate perfektne predjedlo velmi popularne na Filipinach ako kuracie nanuky.

45 minut minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

marinada:
 na vysmážanie




Postup

  1. 1

    Tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili a kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene. Je o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako marinovane ktore sa tazko jedia.

  2. 2

    Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku a odlozime ( zide sa v polievke )

    Silvestrovské nanuky - obrázok 2
  3. 3

    Kridlo rozrezeme v klboch

    Silvestrovské nanuky - obrázok 3
  4. 4

    Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost ! Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme.

    Silvestrovské nanuky - obrázok 4
  5. 5

    Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie. Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .

    Silvestrovské nanuky - obrázok 5

Diskusia k receptu

2010
Ked mame vela pazravcov aby sa nepopalili dobre je obalit kost alobalom a plus dobra chilli omacka .



2010
Tu je to lepsie ukazane ani rec netreba vediet
Happy New Year



babkamt
Najprv som chcela tento recept preskočiť. Teraz v zime nanuk , čudovala som sa. No som zvedavá , tak som si ho pozrela . Takto spracované kuracie krídla vyzerajú výborne. Niekedy vyskúšam.
danculka
Krídelká tiež nemusím,ale takto ich robievam,tvoje nanuky nemajú chybu:)))))))))))
mariadra
Ja tiež krídelká nemusím, ale vyzerá to dobre, asi vyskúšam.
douglas
Milé lollipops a vďaka @2010 za zverejnenie ; Pokiaľ som dobre rozumela, zrejme ázijskej angličtine, tak vraví, že Ordinary Bread Crumbs alias obyčajná strúhanka sa nehodí, preto používa Japanese Bread Crumbs, čo sú vlastne krajce čerstvého bieleho chlieba s vyšším obsahom lepku, od ktorého sú odrezanené hnedé okraje, následne vysušené a rozmrvené medzi prstami.
astheart
lol Nebojte se nanuků v zimě! Lollipops jsou totiž lízátka. Ale vypadají opravdu velmi chutně!
2010
@douglas , on len hovori ze to vobec nevadi aka sa pouzije aj ked je lepsia japonska . My sme robili pol na pol aj nasu struhanku aj originalnu japonsku Panko.( S japonskou to vyzera krajsie a chrumkavejsie ale je draha .)Skor co je na tomto recepte zaujmave ze kridlo ktore nema skoro ziadne maso, ale ked sa ta troska masa poposuva na jeden koniec a vytvori gulka je to prekvapujuco velke.
douglas
To áno, zosúkané mäsko vytvorí pekný bunch; Videla som už tieto lollipops na párty, ale nikdy som ich neochutnala. Zato na jednu párty sme s manželom doniesli naše klasické chlebíčky: nakrajený francúzsky chlieb, maslo, šunka, ozdobené vareným vajíčkom, kapiou, uhorkou a postrúhaným syrom a to ste mali vidieť jak amíci zírali a behom 15 minút všetko z tri plných mís bolo fuč. :).
2010
@douglas , dakedy je to len jazykovy chaos, ked si vo Francuzku budes pytat francuzke zemiaky budu pozerat ako vyjaveny , lebo take nepoznaju tak isto ked si budes pytat zemiakovy salat donesu daco uplne ine ale ked si objednas rusky salat donesu , nas zemiakovy.Tak isto je to s tymi chlebickami ked si vypytas Danish open sandwich , dostanes nase chlebicky este aj lepsie.


sneica
paradne nanuky...tu vyssie su asi spominane Danish open sandwich...?hmmm...krasne:)
hannah22
dobré pekné a aj lacné, robievam aj z dolných koncov kuracích stehien.... :))
janger
Vyzeraju velmi dobre, ozaj z mala je spravene nieco velmi pekne...Inac z kridel mam najradsej tu strednu cast. A len tak na prirodno na panvici, len sol a korenie, vyborna chrumkava kozticka :-).



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia