Silvestrovské nanuky
Autor receptu: 2010
Alebo ako by moja neboha babka povedali: Za málo peňazí veľa muziky . Takze najlacnejsie kridla z kurciat plus trocha roboty a mate perfektne predjedlo velmi popularne na Filipinach ako kuracie nanuky.
45 minut minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili a kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene.
Je o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako marinovane ktore sa tazko jedia.
- Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku a odlozime ( zide sa v polievke )
- Kridlo rozrezeme v klboch
- Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost !
Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme.
- Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie.
Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .