Silvestrovské nanuky

Autor receptu: 2010

Alebo ako by moja neboha babka povedali: Za málo peňazí veľa muziky . Takze najlacnejsie kridla z kurciat plus trocha roboty a mate perfektne predjedlo velmi popularne na Filipinach ako kuracie nanuky.

45 minut minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili a kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene. Je o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako marinovane ktore sa tazko jedia.
  2. Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku a odlozime ( zide sa v polievke )
  3. Kridlo rozrezeme v klboch
  4. Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost ! Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme.
  5. Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie. Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .