Segedínsky guláš

reinRein, 53 ročný muž, Zilina, 21. septembra 2012 11:32
Ďalšie jeho recepty »

Segedínsky gulášFoto: rein

Milujem ho,dva krát do mesiaca musí byť

8
porcií
30 min
príprava
80 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na masti si usmažíme cibuľku nakrájanú na drobno do zlatista,pridáme mäso pokrájene na kocky,kmín,chilli papričku,soľ a dusíme 45 minút.

    Segedínsky guláš - obrázok 1
  2. 2

    Medzi tým si pokrájame kapustu.

    Segedínsky guláš - obrázok 2
  3. 3

    Kapustu pridáme k mäsu aj s mletou paprikou a dusíme do mäkka.Na koniec pridáme smotanu,zahustíme mukou rozrobenou v mlieku podľa potreby,dochutíme soľou,cukrom a troškou mletého korenia (nemusí byť) a podávame s knedľou.

    Segedínsky guláš - obrázok 3
ohodnoť recept:
Hlasovalo 44 ľudí (4,6 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist