Ryžové rezance s kuracím mäsom

celeroCelero, 40 ročná žena, Bratislava, 10. januára 2010 22:49
Ďalšie jej recepty »

Ryžové rezance s kuracím mäsomFoto: celero

Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.

2-3
porcie
10 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájať na malé kúsky a premiešať s nimi svetlú sójovú omáčku, hríbovú omáčku a ustricovú omáčku. Na hlbokú panvicu pridať olej, na ňom opražiť kuracie prsia, pridať ryžový ocot, podliať trochou vody, pridať na malé kúsky nakrájané hríby shi-take a pod pokrievkou dusiť približne 10 minút do mäkka.

  2. 2

    Na ďalšej panvici opražiť vajíčka ako praženicu.

  3. 3

    Ku kuraciemu mäsu a hríbom pridať nastrúhanú mrkvu a na kolečká nakrájanú mladú cibuľku. Premiešať a chvíľu opražiť.

  4. 4

    Ryžové rezance pripraviť podľa návodu - uvariť vo vriacej vode 3 minúty a scediť.

  5. 5

    Do panvice k mäsu pridať ryžové rezance, chvíľu opražiť a potom pridať praženicu.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist