Ryžové rezance s kuracím mäsom

Ryžové rezance s kuracím mäsom
Foto: celero
celeroCelero, recept pridal: 10. januára 2010 22:49Ďalšie jeho recepty

Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.

Suroviny

2-3
porcie
10
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrájať na malé kúsky a premiešať s nimi svetlú sójovú omáčku, hríbovú omáčku a ustricovú omáčku. Na hlbokú panvicu pridať olej, na ňom opražiť kuracie prsia, pridať ryžový ocot, podliať trochou vody, pridať na malé kúsky nakrájané hríby shi-take a pod pokrievkou dusiť približne 10 minút do mäkka.

2

Na ďalšej panvici opražiť vajíčka ako praženicu.

3

Ku kuraciemu mäsu a hríbom pridať nastrúhanú mrkvu a na kolečká nakrájanú mladú cibuľku. Premiešať a chvíľu opražiť.

4

Ryžové rezance pripraviť podľa návodu - uvariť vo vriacej vode 3 minúty a scediť.

5

Do panvice k mäsu pridať ryžové rezance, chvíľu opražiť a potom pridať praženicu.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Dnes kompóty.
Zaváracia sezóna je v plnom prúde. Tak poďme na to.

Paradajkový paprikáš
Rajčina mala a má v našej rodinnej kuchyni dosť rozporné miesto. Túto plodinu peruánskych Indiánov pestujeme od čias, čo si pamätám.

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist