Rybacia polievka Halászlé

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009
Rybacia polievka Halászlé

Suroviny

2 kg
200 g
300 g
300 g
80 g




Postup

  1. 1

    Ryby umyjeme a spolu so zeleninou vložíme do hrnca a dáme variť. Osolíme, okoreníme, keď polievka začne vrieť, prisypeme časť mletej červenej papriky.

  2. 2

    Keď je mäso uvarené, precedíme a rybie mäso odoberieme. Spolu s uvarenou zeleninou ho prepasírujeme.

  3. 3

    Na bravčovej masti orestujeme druhú časť mletej papriky, pridáme prepasírovanú zmes a prevaríme.

  4. 4

    Dochutíme, pridáme pálivú papriku. Podávame s bielym pečivom.

Diskusia k receptu

Vymazať
kasandra
Ja som skúsila a polievočka je chutná ....a pritom veľmi jednoduchá, varím aj inokedy, už je uložená v kk.