Foto: salinka
Po minimálnej námahe pri tvorení tohto jedla, vás určite milo prekvapí jeho výborná chuť. Keď som to prvýkrát jedla, hádala som všetky možné ingrediencie, Zobraziť celý popisPo minimálnej námahe pri tvorení tohto jedla, vás určite milo prekvapí jeho výborná chuť. Keď som to prvýkrát jedla, hádala som všetky možné ingrediencie, ktoré by tam mohli byť, ale vôbec som neuhádla.
porcie
príprava
na 160 °C
Postup
-
1
Pripravíme suroviny. Bravčový bôčik nakrájame na 1-cm plátky, ktoré dobre osolíme z oboch strán.
-
2
Vymiešame jogurt s chrenom a ponatierame plátky.
-
3
Zvinieme do rolky, upevníme kovovou sponou, ihlou, alebo jednoducho zviažeme niťou a poukladáme na suchý plech. Pečieme asi hodinu prikryté, potom odokryjeme a necháme zapiecť.
@evanaaa , bocik sa kraja po dlzke ako je polozeny. Ja mam tiez rada,ked tam nie je az tak vela mastneho. A pri tychto roladkach mast stecie a masko ostane chrumkave. My kupujeme u sukromneho predajcu, nemam velmi dobre skusenosti z hypermarketov:-( Ale v Bille som este nekupovala. Musim pozriet, dik za tip:-)))