Rojak

2010 - bez fotky2010, 18. januára 2013
Rojak
Foto: 2010

Tych rojakov je asi viac verzii ako kapustnic kazda krajina juznej aziie ma svoju ale vsetky odzrkladluju dekadentnu zmes chuti kde ovocie a zelenina Zobraziť celý popisTych rojakov je asi viac verzii ako kapustnic kazda krajina juznej aziie ma svoju ale vsetky odzrkladluju dekadentnu zmes chuti kde ovocie a zelenina su zmiesane do salatu s omackou ktora je kyslo , sladko stiplava a chrumkava od burakov. http://en.wikipedia.org/wiki/Rojak

Suroviny

omacka:




Postup

  1. 1

    Ovocie, zeleninu nakrajame na nepravidelne kusky. Pridame co mame v ladnicke ci extra jablka alebo zelene mango ale aj obarene fazulove klicky .

  2. 2

    Vsetky suroviny na omacku zmiesame riedime limetkovou stavou a tamarindom, alebo kupime hotovu v azijskom obchode -sambal rojak.

  3. 3

    Tesne pres servirovanim pridame oprazene tofu ( puff tofu ) a posekane cinske sisky zmiesame s omackou a posypeme posekanymi burskymi.

Diskusia k receptu

2010
Kazdy si nachysta co mu chuti ( zelenina , ovocie , tofu, sisky ) a rojak man to dokonci :-)






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia