Rissoni so špargľou a rukolou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Vodu zlejeme a cestoviny premiešame s olivovým olejom. Špargľu očistíme a uvaríme v zeleninovom vývare s kúskom masla max 3-4 minúty. Potom nakrájame. Na panvici orestujeme do mäkka najemno nakrájanú cibuľku, pridáme cesnak a necháme speniť.
- Zastrekneme vínom, pridáme vývar a necháme krátko povariť a zredukovať. Pridáme cestoviny, premiešame, dochutíme a nakoniec pridáme maslo a vytvoríme krémovú konzistenciu. Pridáme rukolu so špargľou. Pokvapkáme olivovým olejom a prípadne posolíme.
- Náš tip: Syr Grana Padano sa často prirovnáva k parmezánu. Líšia sa spôsobom produkcie a lokalitou. Dnes sa Grana Padano vyrába zásadne v oblastiach Veneto, Trentino, Piemont a Lombardia.
|