Ja osobne pomalym pecenim 130-140 stupnov odokrytu aby sa piekla a nie dusila,a pod kacicu dam do rury este samostatne plny plech vody aby sa nevysusila ,ale vsetci naokolo ju pecu prikrytu.
@zareagujDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 315 najnovší komentár včera 15:07
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 315 najnovší komentár včera 15:07
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 193 najnovší komentár včera 15:07
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapečená prekladaná kyslá kapusta (moja koložvárska) +video
-
Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom +video
-
Môj domáci chlebík +fotopostup
-
Oplátková saláma +fotopostup
-
Tekvicové placky so smotanovým dipom
-
Ryža s bielou fazuľou
-
Výborný cesnakový trhací chlebík +fotopostup
-
Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
-
Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
-
Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
-
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
-
To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
-
Salámový šalát na Silvestra VIDEO
-
Čokoládové rožteky VIDEO
-
Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
-
Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
-
Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
-
Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
-
Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
-
Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
-
Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
dúfam, že som ti pomohla :-)
zvierata.bazos.sk/inzerat/30912664/Vykrmene-kacky-kacice....
zvierata.bazar.sk/7700994-husokacky...
zvierata.bazar.sk/7700805-predam-husi...
zvierata.bazar.sk/7699604-predam-vykrmene-husi-a-kacice...
zvierata.bazar.sk/7508468-husi-na-predaj...
zvierata.bazar.sk/7490931-domace-vykrmene-kacice...
našla som ti aspoň niečo, je tam oveľa viac možností kúpy, hádam si vyberieš :-)
prajem ti pekný deň
Kačku pečiem -odkedy som kúpila vrecúška na pečenie, v uzavretom vrecúšku dve hodiny, približne na 200 °C - podľa typu rúry. takto: kačku nasolím (nič viac ), vložím do vrecúška, podľa návodu na obale uzavriem a vrecko na vrchu popichám. Do pekáča dám mriežku a na ňu to vrecko. Zatiaľ sa mi tento spôsob najviac páči, netreba podlievať ani kontrolovať. Návod mám od starej skúsenej kuchárky.
tak som dopiekol kacku-2,7kg kupovanu v obchode.
piekol som ju odokrytu, den vopred nasolenu a posypanu rascou plus jablko do vnutra.
doba pecenia 2,5h na 150°,multifuncna rura.co je dolezite - pod pekac s kackou som vlozil hlbsi pekac plny vodou,ktora nam udrziava vlhkost v rure,cim sa kacka nevysusuje-taky domaci konvektomat.
po 2,5 h som zlial tuk,uz makku kacku som otocil a zapol gril,pokial nechytila koza korku.
vysledok-kacka sa piekla a nie dusila,stavnata a chrumkava.