Foto: pn
kedže moj muž pochadza z Bosny a Hercegoviny zbožnuje tento chlebik ktory sa vola pogača(robievam mu ho častejšie ako normalny chlebik z kysnuteho cesta).naučila Zobraziť celý popiskedže moj muž pochadza z Bosny a Hercegoviny zbožnuje tento chlebik ktory sa vola pogača(robievam mu ho častejšie ako normalny chlebik z kysnuteho cesta).naučila ma ho robit švagrina,je bez kvasnic,rychlo hotovy a mne sa nechcelo ist dnes do obchodu kupit chlieb tak som spravila tento....
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
pripravime si suroviny
-
2
do misky si dame muku,sol,kypriaci prašok do pečiva,a pomaly lievame mineralku.spravime si cesto,ktore sme si dali na pomučenu dosku
-
3
a vypracujeme si s rukami cesto aby bolo hladke,ja som si spravila podlhovasty bochnik
-
4
bochnik prehodime do vymastenej formy a z rukou ho dobre "natlacime"
-
5
celu pogaču popichame vydličkou a teraz si zapneme trubu,kym sa truba zahreje nechame cesto odpočivat,
-
6
pečieme na 200st-60min.
-
7
pogača v reze
-
8
a ešte jedna
Diskusia k receptu