Foto: heureka
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv predvarím ryzu len pár minút. Spením cibulu na oleji,pridám múku a urobím záprazku. Pridám mletú cervenú papriku a dolejem vodu, v ktorom som rozmiesala paradajkové konzery. Solím a pridám krystálovy cukor.
- 2
Maso ,ryzu,cervenú mletú papriku,vajícka,sol, mleté cierne korenie,rascu,majorán zmiesam naplním zelené papriky a dám do hrnca varit s pradajkovou omackou asi 1 hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
... a ryžu nepredváram, lej ju sparím, alebo nechám namočenú v teplej vode asi tak 10 minút.
varecha.pravda.sk/recepty/plnena-paprika-paradajkova-omac...