Pizza mäkkučké cesto

Pizza mäkkučké cesto
gablerovajGablerovaj, recept pridal: 1. apríla 2011 16:48Ďalšie jeho recepty

asi 2 roky som hľadala dobrý recept na cesto a stále bolo tvrdé a nechutné. Dnes som na nejakom fóre prečítala zopár tipov a vyšlo z toho skvelé mäkkučké cesto :) je to polovičná dávka, všetko sa robí s dvojnásobným počtom surovín, no na jednu veľkú pizzu to úplne stačí :)

Suroviny

70
minút
príprava
15
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

do misy dáme vlažnú vodu s pol lyžičkou cukru a droždie. Chvíľku necháme kvások odstáť a vsypeme múku, soľ a vlejeme olivový olej. Cesto vymiešame a dáme kysnúť aj na dlhšie, ako hodinu.

Vykysnuté cesto rozvvaľkáme, potrieme kečupom alebo pretlakom a navrch dáme všetko, čo nám tam pasuje.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

118 komentárov k receptu
  • danculka, 1. apríla 2011 o 18:16
    Vyskúšam,ukladám,dík...


  • diabambulka, 1. apríla 2011 o 19:34
    vyzerá ako originál z pizzerie, fajnovučko :-)))


  • abend, 1. apríla 2011 o 19:42
    Presne podľa tohoto receptu robím pizzu aj ja, recept mám z knižky Basic cooking. Môžem odporúčať, skutočne vydarené pizzové cesto.


  • baculata, 1. apríla 2011 o 20:07
    Robím tak isto, výborný recept, ja ho mam z Dobrého jedla,dala som na velké plechy tiež natenučko a bolo toho vela, asi 4 plechy, aj Vám to tak vyslo?


  • 3sandra3, 1. apríla 2011 o 20:13
    vyzerá byť skutočne fajnovučká...tiež vyskúšam


  • marianne69, 1. apríla 2011 o 21:00
    ...aj ja vyskusam,vyzera mnamkovo...


  • lucincek, 1. apríla 2011 o 22:28
    toto doma musime vyskusat :)
    dik za recept, ukladam


  • marikasu, 1. apríla 2011 o 22:34
    Pizza vyzerá super, ale my máme pizzeriu priamo pod bytom, takže doma ju už piecť nemusím :))


  • gablerovaj, 1. apríla 2011 o 23:03
    ďakujem za skvelé komenty, @baculata , ja som robila z polovičnej dávky a vyššiel cca 1 veľký plech. @marikasu , ja som z dedinky, my tu pizzerku nemáme :(


  • 1vlasticka, 2. apríla 2011 o 16:33
    ukladam vyskusam


  • viedra, 2. apríla 2011 o 21:10
    no my pizzerku mame ale niet nad domacu pizzu ukladam do kk


  • gablerovaj, 2. apríla 2011 o 22:54
    ja zasa milujem pizzu z jednej pizzerie a ak raz budem vedieť urobiť takú, ako oni, budem na seba hrdá..


  • jan1950, 3. apríla 2011 o 12:32
    Ahojcek,do cesta nemusis davat cukor,ale dobre osolit...vsetko dam naraz do misky a rucne to poriadne vymiesim...tak ma naucili taliani zo sicilie..xi..paradajkovu stavu si uvar sama,je to jednoduche:v obchode dostanes nalozene paradajky vo vlastnej stave a hustu paradajkovu stavu,opraz na oleji cibulku,cervenu papriku,chvilku povar a nakoniec pridaj oregano a basilikum...a odstav nech sa ochladi...(kecup taliani nepouzivaju)..vyskusaj iba z mozarellou a z cerstvymi sapionmi a nedavaj vela stavy,aby sa nezrazila...


  • gablerovaj, 3. apríla 2011 o 13:02
    fíha, ďakujem pekne za skvelý tip, @jan1950 :)) niekedy vyskúšam


  • evusik, 3. apríla 2011 o 13:48
    ja mám cesto na pizzu v podstate ako ty ale tiež nedávam cukor a paradajkový základ si tiež robím sama, nepoužívam kečup, ak chceš pozri sem:
    » varecha.pravda.sk/recepty/pizza-fotorecept/9239-recept.ht...


  • 2010, 3. apríla 2011 o 14:10
    daako tomu nerozumiem , je to pizza alebo slany kolac ( ja nekomentujem chut len meno ).
    PS: Problem v tvrdosti je ze v beznom klasickom sporaku -trube sa neda dosiahnut spravna teplota na vyrobu pizze.


  • gablerovaj, 3. apríla 2011 o 15:25
    2010, pizza, nie kolač, mne ani nepasuje názov na koláč, že slaný koláč..


  • gablerovaj, 3. apríla 2011 o 15:26
    @evusik , ja som len zhodou okolnosti nemala doma pretlak ani paradajky, tak som dala kečup, to preto.. pozrela som tvoj recept, dík :)


  • jan1950, 3. apríla 2011 o 15:41
    gablerovaj...ked mas rada rybu,tak rozmrv tuniaka z konzervy a posyp to na tenucko nakrajanou cibulou ...ja si dam aj sunku,ale pre moje zeny..xi..musim pridat aj morske priserky,ale ja na to nie som..
    ked chces pouzit cesnak,tak ho pokrajaj a posekaj na drobne kusky a posyp nim pizzu....


  • jan1950, 3. apríla 2011 o 15:50
    este k cestu...ked sme piekli pizzu,trak moji taliancky kamosi nervovali...jan urob jeden plech tenucku a cesto vysusene jak keks....druhy normalnu...treti plech sme robili hrubsie cesto,po upeceni takych 1,5 cm....tu sme mali aj na druhy den na ranajky...xi..


  • gablerovaj, 3. apríla 2011 o 23:12
    jan1950, mne na pizzu nejak nepasujú ani rybky ani iné morské príšerky.. cesnak dávam vtedy, ak robím pizzu aj pre priateĺa, on ho má veľmi rád..


  • leninkq, 4. apríla 2011 o 12:13
    je to fajn, ale mne jeden Talian povedal,aby som miesto oleja pridala br.masť, neviem prečo ale robím to tak, on má v taliansku pizeriu, tak mu verím.


  • gablerovaj, 4. apríla 2011 o 14:36
    fuha, ja radšej ostanem pri tom oleji :)


  • bazulienka, 4. apríla 2011 o 15:01
    Včera som ju robila podľa teba a bola vynikajúca.Cesto som potrela paradajkovou omačkou s bazalkou .kúpila som ju v Lidli ,je to talianska omačka SUGO DI POMODORO a na ňu som dala šunku,kukuricu,klobasku a syr .Pizza bola jedna báseň,vnučata povedali,že je lepšia ako z pizerie.Cesto bolo mäkkučké.


  • lucylee, 4. apríla 2011 o 15:53
    skúsim


  • gablerovaj, 4. apríla 2011 o 17:30
    bazulienka, veľmi ma to teší, že sa podarila.


  • celka, 5. apríla 2011 o 10:20
    Já vyzkouším tento recept z bezlepkové mouky, snad se to také podaří.
    A navíc můj syn i dcera mají alergii na mléko, tak s tím olejem to bude
    Pizza pro všechny.


  • gablerovaj, 5. apríla 2011 o 14:53
    celka,tak to máte doma ťažké. a väčšinou do kysnutého cesta ide mlieko, notu voda..


  • celka, 5. apríla 2011 o 20:56
    gablerovaj, kdo to nezažije, neuvěří. Nejvíc mi vadí, že nemohu používat na pečení máslo ani Heru. Mám problém udělat posýpku na koláče
    z bezlaktózových tuků.


  • jan1950, 6. apríla 2011 o 23:18
    celka,mne sa vzdy podarilo cesto iba z vodou a olivovym olejom..


  • daffy1, 20. apríla 2011 o 17:51
    vyzerá to úžasne...my doma robievame, ale nikdy to zatiaľ nevyzeralo tak dobre....všetci najviac milujeme presne takúto kukuricovú pizzu, takže určite vyskúšam....viem, že ide veľká noc a že sa teraz doma pečie niečo iné, ale nevadí.....už sa mi zbiehajú slinky.....super receptík, ukladám do KK


  • daffy1, 20. apríla 2011 o 18:59
    už je pizza v rúre a vonia to skvele xD


  • gablerovaj, 21. apríla 2011 o 21:20
    tak dúfam, že cesto sa podarilo tak skvele, ako mne zakaždým :)) a ani ja neodolám dobrej pizzi, či sú vianoce alebo veľká noc :)


  • coldbery, 25. augusta 2011 o 21:03
    Ja osobne tiež sa prikláňam k bravčovej masti...síce vám mladším ročníkom sa to nezdá , ale my sme niekedy robili iba na masti a boli sme viac zdraví ako teraz....ale pizza vyzerá vynikajúco a chutne...určite ju vyskúšam...:-)))


  • dadkaa17, 26. júna 2012 o 14:59
    Dnes som robila cesto podľa tvojho receptu a je fakt výborné. Lepšia pizza sa mi ešte nepodarila...


  • kikus1212, 15. augusta 2012 o 12:28
    Mám 12 rokov chcem urobit mamke Radost, Tak som jej urobila tuto pizzu ;) a povedala .. že od koho mam ten recept .. :D Som povedala z internetu .. :D A ona hned mi ho napíš .. :D Tak som to musela pisat .. Ale Ináč Skoro každy deň si robim pizzu ;) Ani v Sabnove nemaju lepšiu ;)


  • marimarti, 16. októbra 2012 o 19:36
    Veľmi dobrí recept vyskúšala som :)


  • kinderko1991, 21. októbra 2012 o 07:40
    Včera som toto cesto vyskúšala, a som s ním naozaj nadmieru spokojná. Predtým, vždy keď som chcela robiť pizzu doma a hľadala som recepty na ,,najlepšie cesto na pizzu" tak som našla hádam aj 20 receptov, tak to vždy skončilo kupovaným cestom z obchodu. Včera si však domáci vyžiadali domáce cesto, tak som si musela jednoducho vybrať. A s voľbou som veľmi spokojná :) Namiesto oliv. oleja som však dala obyčajný, nakoľko OO nekupujeme. A nestalo sa tomu nič. Cesto mi krásne nakyslo minimálne na 3-násobnú veľkosť, na 1 plech mi dávka to stačila tak akurát :) Cesto nebolo ani hrubé, ani moc tenké. Presne ako na obrázku! :) Spokojná som veľmi, už iný recept na pizzu ani nechcem vidieť :) Ďakujem ešte raz.


  • ilem31, 19. novembra 2012 o 17:04
    idem ho prave vyskusat ale vyzera dobre


  • eulelia, 4. decembra 2012 o 22:08
    vdaka za tip, zajtra recept vyskusam. superime s bratom,kto urobi lepsiu podomacky urobenu pizzu :-) doteraz robil on najlepsie, dufam,ze ho zajtra tromfnem :-) verim,ze bude tak chutit,ako je na obrazku..


  • moon, 8. decembra 2012 o 16:40
    akurat som ju dopapala, super, vdaka za recept, vsetky co som doteraz skusala skoncili v kosi....este raz vdaka za super recept!!!


  • jurij, 20. decembra 2012 o 15:38
    To tvoje cesto je nepouzitelne!!! Je ako sracka!!! Moc je to vodove!!! Vyzera to tak,ze este hladaj dalsie 2 roky!!! Super ze lusersky recept. 1nasraty kuchar!!!


  • gablerovaj, 20. decembra 2012 o 15:42
    no dovol, ked nevieš variť miesiť cesto a piecť, vyleješ do toho liter vody, jasne, že je vodove, obyčajny idiot.... kup si kucharku, prispejem ti nejake to euro


  • gablerovaj, 20. decembra 2012 o 15:46
    snad si si ho nestihol upiecť za tie 3 minuty aj s cestou, čo si zaregistrovany na tejto stranke, rieš si svoje komplexy prosim ťa inde :)


  • evanazadova, 6. januára 2013 o 09:18
    Hľadám recept na dobrú pizzu, čítam tu komentáre, ku viacej pizzám, ale pri tvojej sú najviac spokojný, tak ju idem dnes spraviť.Moje deti sa rozhodli, že nechcú žiadne mäso v nedeľu, že chcú pizzu.Len presne tiež som sa bála toho, lebo viackrát, som skúšala , cesto tvrdé a tvoj recept sa mi moc pozdáva, keď spravím, prídem potvrdiť aká bola. :-)


  • pavlinka3003, 6. januára 2013 o 14:55
    vyzerá presne ako u nás z pizzérie :333 :D


  • evanazadova, 6. januára 2013 o 15:16
    už sa peče :-) , pridala som na vrch brokolicu, na takú chodia deti, som teda zvedavá, ale cesto bolo krásne nakysnuté, uvidíme o 15 minút :-)


  • evanazadova, 6. januára 2013 o 16:03
    už sa papala, ale musím dať, za pravdu, ozaj výborné cesto, som rada, že už aj já mám konečne recept na pizzu, fakt ako v pizzerke, mňam.


  • dupka, 12. januára 2013 o 19:17
    Toto cesto je úplne geniálne, nič tak dobrého som už dávno nejedla ani v pizzérií, mäkulinké, skvelé, šťavnaté!! Ďakujem,Ďakujem,Ďakujem,Ďakujem!!


  • adka25, 20. januára 2013 o 11:32
    gablerovaj: Ahoj, idem vyskúšať tvoje cesto, lebo najsť dobrý recept je umenie, dakujem za receptík, napíšem aká bola:)))


  • adka25, 20. januára 2013 o 16:31
    Cesto vynikajúce, vrelo odporúčm, skvelý recept. Velmi pekne dakujem, ostavam už iba pri tomto recepte:)))


  • benu69, 4. februára 2013 o 17:31
    to nieje nahodou pizza z pizzeriie??


  • benu69, 4. februára 2013 o 17:32
    ale vyskusam a uvidim ake bude :D


  • misulda, 8. februára 2013 o 22:57
    cesto bolo úžasné:) vďaka tebe sa mi konečne podarilo..ešte sa naučím paradajkový základ a budem spokojná:)


  • maria21, 11. februára 2013 o 22:54
    Ahoj mozem sa spytať ten cukor to kl je pl nie polievkova lyzica vsak?


  • gablerovaj, 12. februára 2013 o 07:07
    @maria21 , je to kavova lyžička :)


  • gablerovaj, 12. februára 2013 o 07:08
    dakujem vam velmi pekne, teši ma, že vam cesto chuti :)


  • cucu, 14. februára 2013 o 11:00
    @Gablerovaj akurat som dopiekla, makkucke vyborne, ale mam pocit ze troaku velmi citit drozdie. Je to tak ci len ja som neschopna? :D Mas niaku radu, v chladnicke mam dalsiu davku cesta na vecer pre priatela :-) Dakujem


  • rewewe, 14. februára 2013 o 12:16
    skvelé cesto :) robil som ju po druhýkrát a vyšla perfektne :) doma nechceli veriť, že je pečená handmade :) už len na okrajoch musím popracovať aby neboli tvrdé :) ďakujem :)


  • cucu, 16. februára 2013 o 00:01
    Druhá dávka už bola perfektná! Asi len potrebovalo odstáť. Celá rodina, priateľ všetci sme si pochvaľovali...pizza ako z pizzerie :-)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 58 komentárov)
  • lowinqa, 28. februára 2013 o 13:58
    Dostala som chuť na pizzu, a kedže vo voľnom čase rada skúšam nové veci, napadlo ma, že si ju urobím sama, prvýkrat .Moja premiéra, pizza sa podarila, vynikajúco... 3 plechy sa stratili, ešte som jednu nedopiekla a druha už bola fuč. Toto cesto bolo fantastické, chválim. Mňamky :)


  • cicamaci, 13. marca 2013 o 14:57
    musím pochváliť. Dlho som skúšala všelijaké cestá na pizzu. Buď boli hrubé alebo tenké alebo veľmi suché a toto je také podľa našej chute. Ďakujem pekne za recept :)


  • misladelka, 17. marca 2013 o 09:02
    Ahoj, aj ja robim už dlho podľa tvojho receptu pizzu, samozrejme z dvoch dávok a odkedy som na rcp natrafila, iné nehľadm. Patrí ti aj moja vďaka. No robím ju z vysokolepkovej pizza múky(dostať ju v te*cu ) a včera som na rcp600g múky vyskúšala dať len polku drozdia a bola este lepšia, ako predtým. Skús aj ty sporiť s drozdim, či ti nebude viac chutiť :-)


  • mangoli, 23. marca 2013 o 16:50
    Ja som sa vcera pustil do prípravy tohoto cesta, ale po dvoch pokusoch spravit kvasok ale z vody sa mi to naozaj nepodarilo , neni to niaky omyl , cital som ze kvasok sa robi z mlieka , tak som dnes kupil tretier drozdie a kvasok : mlieko cukor drozdie ide famozne hore.


  • abdul, 24. marca 2013 o 06:13
    @mangoli : Nemal si staré droždie ? Ide to aj s vodou.


  • mesiar50, 24. marca 2013 o 07:11
    @mangoli
    abdul má pravdu musí to fungovať aj z vlažnou vodou.
    najnovšie aplikujem sušené droždie kvások nerobím.:-)
    Ale samozrejme musím pochváliť aj Pizzu ktorá sa ti
    vidarila skvelo.Na pizzu recept ešte nemám tak si tvoj
    recept @gablerovaj uložím.Vďaka.


  • gaga11, 27. marca 2013 o 16:36
    vyskúšala som tento recept, je naozaj fajnový, najlepší čo som robila na pizzu, len a len odporúčam, 100%


  • kamilisko, 28. marca 2013 o 16:58
    vyskúšala som a naozaj je dobrá ...


  • tamara3731, 29. marca 2013 o 17:01
    Moja, velmi Ti dakujem za tento recept. JA som mala tiež taky isty problem, ze som nevedela najst dobrry recept na pizzu. Vcera som to skusala konecne to bolo take ake to aj malo byt. Kazdemu to velmi chutilo. Thx este raz :D :*


  • krtecek1971, 5. apríla 2013 o 14:44
    perfecto :)


  • kimlo, 5. apríla 2013 o 15:06
    @krtecek1971 keď už, tak "perfetto"... :-)


  • januska1, 26. apríla 2013 o 17:59
    vyskusam a potom poviem


  • angie, 8. mája 2013 o 12:59
    Veľmi sa mi toto cesto pozdávalo a dnes som ho aj vyskúšala a ozaj bolo výýýýýborné som rada, že som natrafila na tento recept od teraz žiadny iný hľadať ani nebudem vééééééľká spokojnosť len nechápem tu reakciu jurija veď aj 12 ročné dieťa ho zvládlo bez problémov a ak sa iba jemu jedinému nevydarilo tak asi chyba bude na jeho strane a nie v recepte. Vďaka gablerovaj za tento receptík.


  • lipton734, 8. mája 2013 o 14:44
    tych 180C nie je malo ? ;p vsade citam, ze treba pri co najvyssej teplote. Cesto je hotove a vypada fajnovo


  • lovisek, 18. mája 2013 o 13:44
    Prave som dopiekol. Po pochvale od manzelky a deti som volal svojej mamine ze aky mam dobry recept na pizza cesto. Predbehla ma s tym ze ona ma uz jeden recept z varechy a na ten si neda dopustit. Ked sme zistili ze mame ten isty, tak hned dostala chut a bezala kupit kvasnice ;-)


  • viga, 7. júna 2013 o 12:58
    tak, uz mi cesto pekne kysne...uvidime co z toho bude:) Tesime sa tesime! :))


  • tiffany, 3. júla 2013 o 13:53
    ahoj, akurat sme ju dopapali, dcera povedala, že lepšiu nejedla, fakt super :)) :D :D :)) ;) :* :*


  • slovenka, 23. júla 2013 o 19:51
    skvelý recept na cesto. Už som podľa neho robila asi 3x a zakaždým pizza zožala veľký úspech.


  • katarinakhan, 27. júla 2013 o 17:31
    Dnes sme odskusali a teda chutila velmi :) dakujem :)


  • majka98, 30. júla 2013 o 06:54
    Včera som vyskúšala toto cesto, akurát múku som obmenila za celozrnnú špaldovu a pizza bola fantastickáááá, už iné cesto nechcem ani vidieť, jednoduché, rýchle a úžasné...tie moje cestá doteraz čo som robievala mi vždy po vybratí z rúry stvrdli na kameň a deti ma počastovali že "mami toto sa nedá jesť vylámeme si zuby :) "...no teraz ani nemukli a jedli čo im ústa stačili...DAKUJEMMM


  • peta055, 30. júla 2013 o 20:58
    Tak ja neviem, kde som spravila chybu, lebo cesto bolo hroznéééé! vodové, hoci kyslo snáď tri hodiny a dala som aj viac múky :-/


  • adi96, 1. augusta 2013 o 14:16
    Mňamka :)


  • kinuska, 12. augusta 2013 o 20:58
    dneska urobip
    cmuk
    74


  • martinamatejmimo, 15. októbra 2013 o 18:59
    Akurat ideme vyskusat tak sme zvedavy potom napisem ako chutila:)


  • petruska2385, 25. októbra 2013 o 14:55
    ja už robim len toto cestičko :) moj manžel povedal že robim lepšiu pizzu ako v pizzerke:)) vdaka tvojmu cestičku :)


  • ucujo, 26. novembra 2013 o 14:17
    @gablerovaj : Ahojky, pouzila som Tvoj recept uz stokrat a velmi pekne dakujem. Sice som si ho casom trosicku upravila znizenim davky vody a zvysok uz len tak od oka ;), kedze mam rada tak max 2milimetrove cesto, ale zaklad je v podstate od Teba. Kazda jedna pizza od toho dna sa vydarila skvelo a kazdy ma len chvali. Uz dlho sa chystam Ti podakovat tak tu to konecne je ;).


  • gablerovaj, 26. novembra 2013 o 15:15
    dakujem pekne :) časom som si ho aj ja trošku pozmenila, ešte pri mieseni cesta doň pridam oregano aj bazalku, olej kludne aj slnečnicovy, aky mam doma :) aby bolo makke netreba piecť dlhšie ako 20 min


  • gablerovaj, 28. novembra 2013 o 00:43
    inak čo sa tyka droždia, nejak mi neda upraviť recept, stale použivam sušene..


  • nitranka, 11. decembra 2013 o 16:11
    Skutočne vynikajúce cesto! Ďakujem§


  • nikoletusik, 31. decembra 2013 o 01:13
    Tiež musím napísať robím podľa tohto receptu a fakt super pizza :) Ďakujem


  • nikoletusik, 31. decembra 2013 o 01:13
    Tiež musím napísať robím podľa tohto receptu a fakt super pizza :) Ďakujem


  • satynela, 1. januára 2014 o 21:01
    Dobrý den chcem sa opytat co znamena pol KL (TA SKRATKA CO ZANEMAN) Dakujem


  • elef, 1. januára 2014 o 21:08
    @satynela KL-kavova lyzicka:)


  • gablerovaj, 1. januára 2014 o 22:26
    dakujem všetkym zase raz :) a pol kavovej lyžičky :) ..... inak minule som spravila cesto, no namiesto pizze som si ho rozdelila na male guličky a vyšulala tyčinky asi 20cm dlhe, upiekla.. a ešte teple sme ich jedli s kyslou smotanou+pretlačenym cesnakom+karička alebo bambino... boli super :) inšpirovala som sa v jednej pizzerke v NMnV, su to take kvazi štangle :) je ich treba po upečeni potrieť vodou so solou alebo dať do cesta viac soli :)


  • simike, 4. januára 2014 o 19:21
    zdravim , z tohto cesta sa da spravit len 1 pizza normalna ? alebo aj 2 ? dakujem


  • gablerovaj, 4. januára 2014 o 19:23
    ahojky, iba 1 plech resp. jeden kruh :) treba dvojnasobnu davku..


  • tantinka, 9. januára 2014 o 13:22
    Z týchto surovín mi vyšli 2 klasické pizze, ani malé, ani veľké, také akurátne :) Cesto mi spravila pekárnička, je skutočne výborné!


  • eulelia, 16. januára 2014 o 18:51
    vdaka za recept! :-) pizza je vyborna, cesto chutnucke,.. dokonca mi ju i svokra pochvalila :-)


  • agness, 18. januára 2014 o 19:22
    ešte nikdy som nerobila pizzu,vždy som si radšej objednala,ale včera som sa rozhodla že si skusim spraviť doma,tak som našla na googli hned prvy recept tento a boli tu iba pozitivne komenty,tak som sa dnes do toho pustila,myslela som si že sa mi určite nepodari,ale naopak,podarila sa,vystalo mi na dva menšie plechy a bola taka vyborna že sme ju s priatelom zjedli na posedenie.(ešte tak do mna ryypal či sa mi to oplati babrať sa s tym,ale ked ju jedol hned zmenil nazor :)takže ti dakujem velmi pekne za recept,prvy ale aj posledny čo som hladala,lebo je vynikajuci...už som ho poslala aj mamine lebo som jej mnamkala do skypu,tak aj ona vraj vyskuša..:D


  • gablerovaj, 19. januára 2014 o 15:18
    tak to ma velmi teši :) takisto som včera znovu robila, pre zmenu s kuracim masom, kukuricou, syrom šunkou a navrch vajce rozbite :) fajna bola :)


  • danadam, 19. januára 2014 o 18:48
    vyborny recept, cesto presne ako ma byt a vobec nie je suché coho som sa bala najviac. Pizza uz je spapana takze kraaaasne dakujeme


  • siuzn, 21. januára 2014 o 16:48
    táto pizza je vynikajúca.. aj cesto je makkucke a nieje suche.. som rada že som ho našla .. :)


  • ali22, 25. januára 2014 o 16:58
    výborné,odporučam :)


  • deniskka, 2. februára 2014 o 20:58
    Tlieskam, klobuk dole, z tvojho cesta som urobila stangle plnene syrom a sunkou, a cesto bolo naozaj makkucke a velmi mnamkove... dakujem za receptik :-)


  • brambora, 2. februára 2014 o 21:27
    vcera som robila pizzu na plechu z tohto cesta. musim povedat, ze je naozaj makke aj na druhy den. :D dakujem za recept. ja si musim este znizit gramaze lebo ho bolo vela aj na plech, a tak som mala trosku hrubsie cesto ale na chuti to neubralo...


  • karinka449, 16. februára 2014 o 11:14
    Vyskúšala som pripraviť pizzu podľa tvojho receptu a výsledok bol výborný, môžem len odporúčať :-)


  • eona729, 17. februára 2014 o 20:16
    Užasný recept. Práve som ho upiekla a moja rodina je nadmieru spokojná. :-) Dakujem velmi pekne za tento super recept.:-)


  • seniorka, 17. februára 2014 o 20:56
    Čítam tu samé chvály, tak som sa rozhodla i ja, že túto pizzu určite vyskúšam urobiť, snáď sa podarí. Ďakujem a ukladám do KK.


  • lukas7753, 19. februára 2014 o 16:24
    naozaj cesto som dlho hladal a stale bolo hrube a ked som natrafil na tvoje bolo krasne ako s pizzerie neni suche take vlacne možem iba odporucit


  • michna, 22. februára 2014 o 16:38
    perfektne cesto....robil som pizzu 1X a uplne mi vysla.
    ODPORUCAM


  • marienka44, 28. februára 2014 o 09:42
    @Gablerovaj , práve sa chystám urobiiť Tvoju pizzu. Neviem, kolko mám dať suseního drozdia. Je to tam nejasne napísané. Stačí pol sácka? Dakujem za odpoved, recept je uz ulozeny. :-)


  • gablerovaj, 28. februára 2014 o 12:47
    @marienka44 pol sušeneho :)


  • sarka, 6. marca 2014 o 14:45
    Pizza sa mi podarila je uplne uzasna a nema chybu :-) chvalim tento recept :-)


  • martinaa, 15. marca 2014 o 09:47
    Na začiatku to vyzeralo dobre..... ale recept na cesto nieje moc dobrý.... ešte neviem ako to dopadne ... ale zatiaľ niesom s tochto receptu moc nadšená


  • jarka207, 17. marca 2014 o 12:02
    Toto je najlepsi recept na cesto aky som kedy mala,uz som ho robila opakovane a vzdy si vsetci velmi pochutia a dnes idem robit zase,tak dufam,ze nesklame ako vzdy.Ma cestne miesto v mojej KK.Dakujem :-)


  • jajus, 29. marca 2014 o 12:26
    tak tento recept je fakt dobrý na to že pri malej sa veľa veci neda navariť, ale som si trufla na tento pizza recept fakt famozna :D teda aspon nám dovom chutil uvidíme čo povedia ostatný :D :) urobila som trošku viac cesta a vyšli mi dva plechy :)


  • 2taan, 1. apríla 2014 o 20:38
    v metre sa dá kúpiť pizzová múka,je fajn


  • kacenka89, 4. apríla 2014 o 17:27
    Hneď skúšam, dúfam že bude delikatesná. Cesto sa robilo výborne (zatiaľ)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist