Pečený bravčový bok (fotorecept)

Pečený bravčový bok (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 2. novembra 2011 8:10Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
10
minút
príprava
70
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Netradične pečený bravčový bok,umytý osušený nakrájame na väčšie kocky...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 1

2

kocky posolíme okoreníme a natrieme cesnakom a dáme na pekáč a podlejeme asi 1 dl vody a pomali pečieme...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 2

3

keď vidíme že púšťa masť,tak odoberieme a posypeme provens.bylinami a pečieme ďaľej,masť odoberáme,aby sa to nekúpalo v masti...kocky sú opečené z každej strany...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 3

4

naposled dáme čerstvý rozmajrím nakrájaný nadrobno...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 4

5

a podávame s čim koľvek,zemiaky,knedľa,chlieb....Dobrú chuť!
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist