Pečený bravčový bok (fotorecept)

Pečený bravčový bok (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 2. novembra 2011 8:10Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
porcií
10
minút
príprava
70
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Netradične pečený bravčový bok,umytý osušený nakrájame na väčšie kocky...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 1

2

kocky posolíme okoreníme a natrieme cesnakom a dáme na pekáč a podlejeme asi 1 dl vody a pomali pečieme...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 2

3

keď vidíme že púšťa masť,tak odoberieme a posypeme provens.bylinami a pečieme ďaľej,masť odoberáme,aby sa to nekúpalo v masti...kocky sú opečené z každej strany...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 3

4

naposled dáme čerstvý rozmajrím nakrájaný nadrobno...
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 4

5

a podávame s čim koľvek,zemiaky,knedľa,chlieb....Dobrú chuť!
Pečený bravčový bok (fotorecept) - obrázok 5



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.

Láska na karí – to je sto chutí a jedna vášeň
Už o týždeň sa v kinách proti sebe postavia francúzska haute-cuisine a pikantná indická exotika.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist