Party time fašírka

2010 - bez fotky2010, 9. júna 2010
Party time fašírka
Foto: 2010

Do ziadneho receptu co som pridal a je ich dost som nedal nikdy zdroj odkial som to kopiroval tak v tomto pridam aby som Zobraziť celý popisDo ziadneho receptu co som pridal a je ich dost som nedal nikdy zdroj odkial som to kopiroval tak v tomto pridam aby som potesil kritikov:" Takze dakujem filipinskym poulicnym predavacom ze ma inspirovali ich prepelicimi vajickami na palicke "kwek kwek",potom anglicanom za ich "scotch eggs" a tak isto thajcom za ich "red curry meat balls"a ospravedlnujem sa lebo som nenasiel kdo dal cherry paradajky do fasirok ale stopercentne to dakdo uz robil predo mnou."

20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

500  g
1 ks
2  struciky
2   cm
1 ks
2  lyzice
1 lyzica
1 ks
9 ks
9 ks




Postup

  1. 1

    Uvarime na tvrdo prepelicie vajicka cca. 4 minuty. Do mleteho masa pridame na drobno nakrajanu zeleninu , koreniny , vajicko a stuhanku podla potreby aby sme mali dobru "lepivu" zmes. Ochladene vajicka , a cherry paradajky obalime a vyformujeme do guliciek, obalime v muke ( ja som ich dal este rychlo schladit do ladnicky). Do rozohriateho oleja alebo fritezy dame fasirky a vyprazame do zlatista.

  2. 2

    My sme servirovali napichane na bambusove spajgle s malymi kvasakmi oharkami a thajskou chilli omackou. PS: Tento recept sa vola preto "party time" lebo potesim vsetkych kritikov a stava sa zo mna pasivny varechac - kritizant.

Diskusia k receptu

evusik
@2010 gratulujem a zabudol si ešte spomenúť že ďakuješ mame, tatovi, babke, kuchárke v školskej jedálni atď, atď ako na Oskaroch nech majú niektorí dušu na mieste. Ale vážne, máš svojský rukopis čo sa týka fotiek - krásne ako vždy a jedlo super. A čo sa týka toho party time ten budeme mať teraz asi všetci - ide leto, bude sa chodiť na záhrady, na chalupy, na výlety, opekačky a samozrejme dovolenky tak predpokladám, že Varecha trochu ochladne a ožije až na jeseň - ale to je asi celkom prirodzené.
barborao
riadny party time! krasna prezentacia ako vzdy, scotch eggs a vsteky internacionalne formy a reformy fasirok s prekvapenim vo vnutri su genialny letny recept na piknik, alebo outdoorove podujatia vsetkych moznych foriem. dakujem ze si pridal tento recept akurat mi v chladnicke stoji mlete bravcove masko a nevedela som co s nim. 2010 myslis, ze by som ich mohla pripravit aj na grile?
frezia68
Veľmi sa mi páči....aj to prepeličie....drobná fašírka s tajomstvom.
babidka
hmmm, aj by som si dala :-) len nemam prepelicie vajicka a ani som ich uz davnejsie v supermarkete nevidela .no co , budu masove gulky iba s paradajkami :-)
tinca
@2010 náááádhera ako vždy, tak predsa sme ťa len nakopli.
alexdidi
pekné a dobré...páčilo sa mi to schladenie už pripravených guličiek...ja to tak robím aj pri našich fašírkach a sú lepšie ako keď sa hneď vyprážajú
jezibabka1
@2010 ešte že som si dala pred chvíľou rezeň od obeda, ináč by som oblizovala monitor:))) super



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia