Party time fašírka

Autor receptu: 2010

Do ziadneho receptu co som pridal a je ich dost som nedal nikdy zdroj odkial som to kopiroval tak v tomto pridam aby som potesil kritikov:" Takze dakujem filipinskym poulicnym predavacom ze ma inspirovali ich prepelicimi vajickami na palicke "kwek kwek",potom anglicanom za ich "scotch eggs" a tak isto thajcom za ich "red curry meat balls"a ospravedlnujem sa lebo som nenasiel kdo dal cherry paradajky do fasirok ale stopercentne to dakdo uz robil predo mnou."

20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Uvarime na tvrdo prepelicie vajicka cca. 4 minuty. Do mleteho masa pridame na drobno nakrajanu zeleninu , koreniny , vajicko a stuhanku podla potreby aby sme mali dobru "lepivu" zmes. Ochladene vajicka , a cherry paradajky obalime a vyformujeme do guliciek, obalime v muke ( ja som ich dal este rychlo schladit do ladnicky). Do rozohriateho oleja alebo fritezy dame fasirky a vyprazame do zlatista.
  2. My sme servirovali napichane na bambusove spajgle s malymi kvasakmi oharkami a thajskou chilli omackou. PS: Tento recept sa vola preto "party time" lebo potesim vsetkych kritikov a stava sa zo mna pasivny varechac - kritizant.