Paprikáš zo sumca - Harcsapaprikás

2010 - bez fotky2010, 4. augusta 2011
Paprikáš zo sumca - Harcsapaprikás
Foto: 2010

Tradicny vyborny recept od Madarskych susedov. Pangas je tiez sumcovita ryba tak sa da tiez pouzit ako lacna nahrada a takato priprava jej este Zobraziť celý popisTradicny vyborny recept od Madarskych susedov. Pangas je tiez sumcovita ryba tak sa da tiez pouzit ako lacna nahrada a takato priprava jej este da aspon daaku chut.

Suroviny

750 g
1
70g
2
2
200 ml
1 lyzica
1 lyzica
2 struciky




Postup

  1. 1

    Filety zo sumca nakrajame na kocky, posolime, trosku okorenime, poprasime mukou a osmazime zo vsetkych stran v masti – vyberieme a odlozime na stranu.

    Paprikáš zo sumca - Harcsapaprikás - obrázok 1
  2. 2

    Na drobno nakrajame cibulu, papriky a paradajky a roztlacime cesnak. Cibulu a cesnak oprazime na masti, posypeme sladkou parikou a rascu premiesame a pridame nakrajanu zeleninu a podusime do polomakka.

  3. 3

    Pridame osmazene rybacie kocky a zalejeme kyslou smotanou, do ktorej sme vmiesali lyzicu muky a posypeme koprom. Pozor! Nemiesame, ale len pohybeme lebo sa nam ryba rozpadne.

  4. 4

    Servirujeme s haluskami alebo ako u nas s tarhonou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia