Foto: 2010
Tradicny vyborny recept od Madarskych susedov. Pangas je tiez sumcovita ryba tak sa da tiez pouzit ako lacna nahrada a takato priprava jej este Zobraziť celý popisTradicny vyborny recept od Madarskych susedov. Pangas je tiez sumcovita ryba tak sa da tiez pouzit ako lacna nahrada a takato priprava jej este da aspon daaku chut.
Postup
-
1
Filety zo sumca nakrajame na kocky, posolime, trosku okorenime, poprasime mukou a osmazime zo vsetkych stran v masti – vyberieme a odlozime na stranu.
-
2
Na drobno nakrajame cibulu, papriky a paradajky a roztlacime cesnak. Cibulu a cesnak oprazime na masti, posypeme sladkou parikou a rascu premiesame a pridame nakrajanu zeleninu a podusime do polomakka.
- 3
Pridame osmazene rybacie kocky a zalejeme kyslou smotanou, do ktorej sme vmiesali lyzicu muky a posypeme koprom. Pozor! Nemiesame, ale len pohybeme lebo sa nam ryba rozpadne.
- 4
Servirujeme s haluskami alebo ako u nas s tarhonou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu