Oškvarková nátierka

Oškvarková nátierka s jablkom

Autor receptu: redakcia

Domáca oškvarková nátierka, to je dokonalá pochúťka. Vyskúšali ste ju už s jablkom?

4
porcie
25 minút
príprava

Postup

  1. Cibuľu nakrájame nadrobno a asi 2 minúty pražíme na lyžici masti.
  2. Do nádoby vložíme oškvarky, kúsky ošúpaného jablka, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, pretlačené strúčiky cesnaku, lyžicu masti, majorán a všetko ručným mixérom rozmixujeme. (Ak máte tuhé oškvarky, môžete ich predtým nasekať sekáčikom alebo pomlieť mlynčekom na mäso.)
  3. Nakoniec primiešame opraženú cibuľu, ešte premixujeme a necháme vychladnúť. Škvarkovú nátierku podávame s čerstvým, najlepšie domácim chlebom.