Nepečený čučoriedkový cheesecake

veronika66 - fotkaveronika66, 4. júla 2014

Keďže pravý cheesecake sa pripravuje s použitím iných surovín, ako tých, čo sú uvedené v tomto recepte, je tento nepečený čučoriedkový ,,cheesecake,, len takým Zobraziť celý popisKeďže pravý cheesecake sa pripravuje s použitím iných surovín, ako tých, čo sú uvedené v tomto recepte, je tento nepečený čučoriedkový ,,cheesecake,, len takým á la cheesecek- om :)

40 minút
príprava

Suroviny

Korpus:
2 bal. alebo aj iné
200 g
Plnka 1 (tvarohová):
500 g
170 g alebo biely jogurt
250 ml
1 bal.
1 bal.
3 PL
Plnka 2 (čučoriedková):
400 g
300 ml
2-3 PL
2-3 PL




Postup

  1. 1

    Sušienky si rozdrvíme a poriadne zmiešame s rozpusteným maslom. Následne zmes utľapkáme na dno tortovej formy a dáme schladiť do chladničky.

  2. 2

    Najskôr som si pripravila Plnku 2. Vodu zmiešame so Zlatým klasom a necháme rozpustiť. Následne pridáme čučoriedky a práškový cukor. Zmes varíme do zhustnutia. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Plnka 1. Tvaroh zmiešame s bielym jogurtom, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom. Smotanu na šľahanie vyšľaháme so Smeta-fixom a pridáme k tvarohu. (Ja som si časť šľahačky nechala aj na ozdobu :)

  4. 4

    Na sušienky nanesieme tvarohovú plnku a naňu nanesieme čučoriedkovú plnku. Vrch môžeme ozdobiť podľa vlastnej fantázie. Dáme stuhnúť do chladničky aspoň na dve hodiny, najlepšie cez noc. Dobrú chuť ! :)

Diskusia k receptu

danika59
Myslím,že mám celkom chuť na tento "cheesecake" - bez pečenia.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia