Foto: klaura
Viem, je ich tu už niekoľko, ale každá je svojim spôsobom iná. Ja ju mám veľmi rada, aj keď jediná z našej rodiny. Darmo Zobraziť celý popisViem, je ich tu už niekoľko, ale každá je svojim spôsobom iná. Ja ju mám veľmi rada, aj keď jediná z našej rodiny. Darmo všetkým prízvukujem aká je zdravá ... napchávam sa potom s ňou len ja. :)
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu a vložíme droždie. Miešame, kým sa rozpustí a začne voňať. Pridáme trojuholníky syra, tiež ich rozpustíme, osolíme, okoreníme, pridáme horčicu a nakoniec vmiešame vajcia. Miešame do zhustnutia nátierky.
- 2
Necháme vychladnúť, posypeme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou a podávame na tmavom chlebe, pečive.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@kucharroland : nie je to veľa, ja používam to, ktoré predavačky nakrájajú v obchode, je to približne 100g ... droždia nie je nikdy dosť :) ... (v pomazánke )
dievčence: ďakujem za komenty :)
ďakujem za komentár ...