Morčacie rezne so žeruchou

feroad - bez fotkyferoad, 28. decembra 2009
6
porcií
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
6 plátkov
6 plátkov
podľa chuti
podľa chuti
1 ks




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia rozdelíme na 6 rezňov. Okrajové blany narežeme a mäso naklepeme. Osolíme, pokoreníme, potrieme horčicou a kečupom. Na jednotlivé rezne položíme plátok syra, do prostriedku ktorého dáme žeruchu a zabalíme do rolády.

  2. 2

    Jednotlivé rolády zabalíme do plátkov šunky a spojíme špáradlami. Obalíme v trojobale a na rozohriatom oleji vypražíme. Ako príloha sú vhodné zemiaky v akejkoľvek úprave a zeleninový šalát podľa sezóny.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia