Foto: 2010
Vacsina z nas pozna tie masne chrumkave vyprazane z cinskych bistier, menej pozna take cerstve nevyprazane z ryzovych platkov. A potom su take ktore Zobraziť celý popisVacsina z nas pozna tie masne chrumkave vyprazane z cinskych bistier, menej pozna take cerstve nevyprazane z ryzovych platkov. A potom su take ktore si vyrobime sami z ryzovej muky a tapiokoveho skrobu - Banh Cuon
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z ryzovej muky a tapiokoveho skrobu a vody a lyzice oleja si spravime riedke cesticko podobne ako na palacinky - odlozime na 15 minut na stranu, na troske rozpaleneho oleja rozleje “palacinkove” cesto a hned zakryjeme aby sa dusilo. Po tak pol minute vyberieme a preklopime na dosku a odlozime na stranu.
- 2
Na druhej panvici si osmazime na drobno nakrajanu cibulku, cesnak na drobno nakrajane hriby – tradicne judasove ucho a mlete ochutene bravcove maso.
- 3
Plnkou natrieme parene ryzove palacinky zrolujeme a servirujeme s macacou omackou z rybacej omacky azijskych byliniek.
- 4
Postup vyzera takto:
http://youtu.be/bOZG6AwLKPw
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
určite spravím, len potrebujem dokúpiť pár surovín a idem na to.
*****
xixi, teraz som pochopila tu "macaciu" a nie "macaciu" omacku.
Ja nejaký doma mám, asi už bude aj po záruke, zabudla som naň, ale ani nevedela, čím ho plniť, teraz už vidím.