Menej známe rolky

Autor receptu: 2010

Vacsina z nas pozna tie masne chrumkave vyprazane z cinskych bistier, menej pozna take cerstve nevyprazane z ryzovych platkov. A potom su take ktore si vyrobime sami z ryzovej muky a tapiokoveho skrobu - Banh Cuon

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z ryzovej muky a tapiokoveho skrobu a vody a lyzice oleja si spravime riedke cesticko podobne ako na palacinky - odlozime na 15 minut na stranu, na troske rozpaleneho oleja rozleje “palacinkove” cesto a hned zakryjeme aby sa dusilo. Po tak pol minute vyberieme a preklopime na dosku a odlozime na stranu.
  2. Na druhej panvici si osmazime na drobno nakrajanu cibulku, cesnak na drobno nakrajane hriby – tradicne judasove ucho a mlete ochutene bravcove maso.
  3. Plnkou natrieme parene ryzove palacinky zrolujeme a servirujeme s macacou omackou z rybacej omacky azijskych byliniek.
  4. Postup vyzera takto:
    http://youtu.be/bOZG6AwLKPw