Medový krémeš so šlahačkou

mojack - fotkamojack, 6. decembra 2010

výborný

Suroviny

4 ks, -kúpené alebo si upečte :-))
Plnka:
1 l
4 ks
150 g
1 ks
z 6 bielkov
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Na dno plechu rozložíme polovicu medových plátov tak, aby pokryli celý plech. Uvaríme hustý puding, Z bielkov so štipkou soli vyšľaháme tuhy sneh, ktorý potom zapracujeme do uvareného pudingu. Navrstvíme na medové pláty a necháme vychladnúť. Vyšľaháme šľahačku a vpracujeme aj stužovač. Navrstvíme na puding, rozotrieme na hladko a pokryjeme druhou vrstvou medových plátov. Na vrch dáme čokoládovú polevu. Prikryjeme a dáme do chladničky na 24 hodín /do druhého dňa/, aby sa koláčik "uležal"

Diskusia k receptu

eldina
tie vyšľahané bielky do horúceho pudingu?
škoda,že tu si ešte nerobila fotorecepty
mojack
Ale taketo recepty určite najdes aj tu s foto ... no bolo to davno a už som sa to naučila aj fotit:-ˇ)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia