Maďarská kapusta

redakcia - fotkaredakcia, 5. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 hlávky
1/2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Na rezance nakrájanú kapustu a cibuľu dáme do trochy vody variť.

  2. 2

    Medzitým si urobíme zásmažku z múky a oleja.

  3. 3

    Do uvarenej kapusty pridáme pretlak, vychladnutú zásmažku s vodou, soľ a cukor podľa chuti.

  4. 4

    Náš tip: K tomuto prívarku môžete pripraviť klasické fašírky alebo maďarské cesnakové guľky.

Diskusia k receptu

Vymazať
sracz
Recept poznám, varím podľa neho už desaťročia, ale véééééééľmi pekne prosíííííííííím o zverejnenie receptíka na "maďarské cesnakové guľky". Napriek tomu, že som rodom z Košíc, v živote som o tomto recepte našich južných susedov nepočul; a to sme sa navzájom pozývali, striedavo, na obedy a gulyás prárti!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia