Lososový steak s pomarančovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
Lososový steak s pomarančovou omáčkou
Foto: Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
100 g
200 ml
60 g




Postup

  1. 1

    Umytý a očistený lososový steak opečieme na panvici na rozohriatom masle z oboch strán, osolíme, okoreníme pridáme horčicu, krátko opečieme. K opečenému steaku pridáme smotanu (podliať smotanou), necháme prejsť varom a dochutíme šťavou z citróna a pomaranča.

  2. 2

    Medzitým si na masle krátko podusíme hrachové struky, ktoré použijeme ako prílohu.

  3. 3

    Ako dekoráciu odporúčame použiť čerstvé bylinky.

Diskusia k receptu

Vymazať
dobryhrncekvar
ďalšia vynikajúca príprava lososa....zelený hrášok bude asi už vylúskaný na tanieri, pre tento recept asi trebe cukrové struky hrachu, ktoré sa jedia celé...sorry, nemám v mraznične :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia