Kuracie mäso
Kuracie prsia so syrovou omáčkou
Autor receptu: nalie
3-4 porcie |
25 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso pokrájame na kocky a opražíme ho na oleji. Odporúčam variť v hrnci. Keď je mäso zatiahnuté, pridáme k nemu na drobno nasekaný pór a cesnak a prilejeme 200 ml vývaru. Keď mäso s vývarom zovrie, pridáme po jednej čajovej lyžičke korenia, med a nadrobno nasekané čili.
- Uvaríme cestoviny. Cestoviny môžu byť hocijaké ja používam dvojfarebné pre pestrosť ale kľudne môžeme použiť aj špagety alebo si pripraviť domáce halušky.
- Keď mäso zmäkne, pridáme smotanu na varenie, kyslú smotanu, tavený syr a postrúhaný eidam. Počkáme kým sa syr roztopí a pridáme kukuricu. Necháme prejsť varom.
- Na panvičke do chrumkava opražíme nakrájanú slaninu a pridáme ju do uvareného mäsa.
- Môžeme servírovať.
|