Kuracie prsia plnené bryndzou

evusik - fotkaevusik, 6. júna 2010
Kuracie prsia plnené bryndzou
Foto: evusik

Veľmi jednoduchý ale o to chutnejší recept.

Suroviny

Na obaľovanie:




Postup

  1. 1

    kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Ja mám bylinky na balkóne a sem som použila kmín a kôpor. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým bielym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť. Obalíme v trojobale a vysmažíme. Ja som tieto prvý krát vysmážala na plechu v rúre a boli výborné. Bryndza sa vnútri rozteče a úžasne ochutí mäso. Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.

    Kuracie prsia plnené bryndzou - obrázok 1

Diskusia k receptu

frezia68
Ach jej,tak to ma ešte nenapadlo a iste vyskúšam.Aký dresing si použila?
babidka
dobry napad , s bryndzou som to este neskusala . teraz si uz vdaka receptu od @egresky robim domacu bryndzu a tak ten rezen bude este lepsi :-) . kopor k bryndzi pasuje- aj petrzlen , mozno by sla aj saturejka ....
enerrgizer
Stará Turá je od Košíc ďaleko, ale na takéto mäsko sa prísť oplatí...ostalo trošku?
2010
To vyzera vyborne asi aj chuti,
sorry nemozem pridat ....bryndzu nemame .
michsamant
@evusik , dalsi vyborny recpt, bryndzu asi skusim nahradit niecim inym, asi fetou alebo paneerom a ukladama, lebo to urcite vyskusam ;)
januli
už len pri čítaní mi tiekli slinky...:-DDD...určite vyskúšam
abend
evusik, poprosím vysvetliť ako sa vysmáža na plechu v rúre?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia