Foto: lucylee
Ďalší výborný recept od A. Mačingovej. Chutia fantasticky :)
Postup
-
1
Kúsky kuraťa marinujeme v oleji s lyžičkou kurkumy alebo karí korenia. Najlepšie cez noc. Mäso vyberieme a pomelieme na mlynčeku na mäso. Pomelieme aj zeler, ktorý sme si predtým uvarili a nechali vychladnúť.
- 2
Do zmesi pridáme žĺtok, soľ, korenie a rascu. Vypracujeme zmes a tvoríme fašírky.
- 3
Vyprážame ich v rastlinnom oleji z oboch strán do zlatista.
- 4
Podávame so zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@tonicka53 dobry napad, vyskusam!
@isabellafly urcite zdravsie ako mastne fasirky z bravcoveho masa vyprazane v oleji. Ale suhlasim-ten papier na pecenie je super napad.
Dakujem za komentare :)