Kuracia pečienka

Kuracia pečienka
zabiatko66Zabiatko66, recept pridal: 11. februára 2011 10:01Ďalšie jeho recepty

Kuraciu pečienku iste rada pripravuje každá mamina. No my sme to už hádam 2 roky nejedli, tak ma to napadlo, že si urobíme na večeru pečienku.

Suroviny

2
porcie
5
minút
príprava
20-25
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuraciu pečienku nakrájame na malé kocky. Cibuľku nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme pečienku a dusíme do polomäkka. Podlejeme troškou vody. Soľ a korenie dáme tesne pred dokončením, aby nám pečienka nestvrdla. Kto má rad pikantnejšiu pečienku môže si pridať do varenia aj polovičku čilli papričky. Podávame s chlebíkom alebo s ryžou. Dobrú chuť!
Kuracia pečienka - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • danapa, 11. februára 2011 o 14:24
    mnaaaam poznam, pecienka takto pripravena je vyborna, taka ina ako sme boli naucene varit spred xdesiatok rokov ☺☺☺


  • pivonka, 11. februára 2011 o 16:12
    Takúto pečienku varievam, máme ju radi. Mám skúsenosť, že kuracia pečienka sa môže soliť, nestvrdne a pripravuje sa iba krátky čas.


  • evulines, 11. februára 2011 o 16:13
    Velmi dobré , ja dávam ešte červ. mletú papriku, nie vela a nakoniec trochu majoránky...


  • dorisa, 11. februára 2011 o 19:40
    Pečeň milujem, mňam. Krasne fotky.


  • jegor, 11. februára 2011 o 21:26
    ja davam do cibuloveho zakladu korenie cierne ,majoranku rascu potom dam pecen a na tanieri sol


  • bobarka, 11. februára 2011 o 21:33
    Vynikajúca je aj okorenená korením BARBECUE.


  • mery8658, 11. februára 2011 o 23:24
    Pečienky sú výborne na rôzne spôsoby. Ja robím aj pečienkovu pomazanku, koľko pečienky toĽko masti /nie olej/ orestovať pridať jednu veľku pokrajanu cibuĽu ešte trocha porestovať- okoreniť osoliť trocha prechladene ponornym mixerom rozmixovať a naliať do malych fľastičiek občas premiešať aby pečienka nesadla na spodok a odložiť do chladničky keď to stuhne už len natrieť na chlebik. Keď sa rýchlo nespapa vydrží aj dva tyždne. Rychlé, jednoduche a výborne.


  • frona, 12. februára 2011 o 15:33
    presne takú pomazánku robievam aj ja. A tiež aj dusenú pečienku mám rada. Kuracia je jemnučká


  • matased, 12. februára 2011 o 21:38
    chutná klasika, mňam!


  • vladkaku, 13. februára 2011 o 17:39
    My doma dávame túto náplň z pečienok do lokšov, chutia nám viac ako husacie pečienky. Keď chcem náplň "nadstaviť", pridávam vajce na konci dusenia, dieťa menej cíti pečeň. Pečienky sú vhodné najmä pre ľudí s anémiou, nemusia aspoň brať toľko Fe.


  • zabiatko66, 14. februára 2011 o 08:50
    Tá pomazánka, to je dobrý tip. To teda vyskúšam.


  • stefano, 30. mája 2013 o 08:20
    Mnam,dnes bude na obed :-)


  • safira85, 23. júna 2013 o 14:13
    presne takto robim aj ja,len este pridam mletu rascu a majoranku mnam mnam idem ju akurat robit:))



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.

Varecha 38/2014: Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist