Kurací rezeň na šampiňónoch

peter64Peter64, recept pridal: 31. januára 2012 18:09Ďalšie jeho recepty

ďalší recept z mojej zbierky

Postup prípravy receptu

1

Kuracie mäso pokrájame na rezne a zľahka naklepeme.Osolíme,okoreníme mletým čiernym korením a opečieme z obidvoch strán na rozohriatom oleji.Potom rezne vyberieme a na olej dáme dusiť šampiňóny.Keď sú šampiňóny mäkké,poprášime múkou,podlejeme mäsovým vývarom a bielym vínom.Vrátime späť mäso a krádko podusíme.

2

Aj tu môžeme použiť aj prsia z inej pernatej hydiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.

Šípky – krásne a liečivé zároveň
V tomto čase neskorej jesene by sme už v prírode ťažko hľadali nejakú liečivú bylinku. Snáď jediná, ktorá nás očarúva aj v tomto období, je šípka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 47/2014: Cesnaková kuchárka Cesnaková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 21. novembra v denníku Pravda.


TOPlist