Kurací rezeň na šampiňónoch

peter64Peter64, 51 ročný muž, Spišská Nová Ves, recept pridal: 31. januára 2012 18:09Ďalšie jeho recepty

ďalší recept z mojej zbierky

Postup prípravy receptu

1

Kuracie mäso pokrájame na rezne a zľahka naklepeme.Osolíme,okoreníme mletým čiernym korením a opečieme z obidvoch strán na rozohriatom oleji.Potom rezne vyberieme a na olej dáme dusiť šampiňóny.Keď sú šampiňóny mäkké,poprášime múkou,podlejeme mäsovým vývarom a bielym vínom.Vrátime späť mäso a krádko podusíme.

2

Aj tu môžeme použiť aj prsia z inej pernatej hydiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist