Kovbojská fazuľa

Ľubomír Šmindák
mesačník Varecha, 12. júla 2022
Kovbojská fazuľa
Foto: Ľubomír Šmindák

Sýte jedlo, ktoré uvaríte aj na ohníku v prírode.

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 konzerva
1 ks väčšia
100 g
1 ks väčšia
1 ks
1 strúčik
1 malá konzerva




Postup

  1. 1

    Na kocky nakrájanú slaninu opražíme a keď pustí tuk, pridáme na kolieska nakrájanú klobásku. Všetko spolu chvíľu opekáme.

  2. 2

    Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, papriku a roztlačený strúčik cesnaku. Chvíľu restujeme.

  3. 3

    Keď cibuľa a paprika zmäknú, pridáme konzervu BBQ fazule a menšiu konzervu kukurice. Všetko dôkladne premiešame a necháme prehriať.

  4. 4

    Kovbojskú fazuľu podávame s dobrým chlebíkom.

Diskusia k receptu

atulienka
Vyzerá výborne! A tá vôňa a chuť...., Nuž, snáď len vyčkám, kedy sa trocha schladí počasie a dobrotu vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia