Foto: babav
Tento recept mam uz velmi davno,je jednoduchy a zakusok chuti vyborne.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky s cukrom vyslahame na tuhy sneh.Primiesame postruhany kokos a hrubu muku.Vylejeme na pripraveny hlbsi plech( vymasteny maslom a posypany mukou).Upecieme a z plechu nevyberame.
- 2
Konzervu sladeneho kondenzovaneho mlieka varime aspon 1 hodinu na miernom ohni (najlepsie den pred pouzitim ).Vychladime . Maslo vymiesame s vychladenym ,skaramelizovanym salkom a( 3-4 pl )silnej ciernej kavy .Kavu pridavame opatrne ,aby sa krem nezrazil.Hotovym kremom natrieme povrch upeceneho kokosovnika.
- 3
Oblejeme cokoladovou polevou a odlozime do chladu.Vychladeny kolac krajame na rezy lubovolneho tvaru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Plnka je naozaj vyborna ,stoji za vyskusanie a v poslednej dobe uz mozno kupit karamelove salko,tak je raz dva hotova :-).