Jahňacie kotlety s aromatickým kuskusom

redakcia - fotkaredakcia, 23. augusta 2009
Jahňacie kotlety s aromatickým kuskusom
Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
400 g
2 strúčiky
100 g
20 g
1 ks
50 g
0,1 l




Postup

  1. 1

    Jahňacie kotlety naplátkujeme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme z oboch strán na rozpálenom grile. Kuskus zalejeme vriacou vodou, alebo vývarom, prelejeme ho olivovým olejom a prikryjeme, aby sa sparil.

  2. 2

    Cesnakové strúčiky pozdĺž prekrojíme na dve polovice a opekáme ich do zlatista na miernom ohni spolu s mandľovými lupienkami.

  3. 3

    Primiešame kuskus, posekané bylinky dochutíme ho soľou, korením, citrónovou kôrou a šťavou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia