Huspenina
Autor receptu: pamacka
Tradičný recept,v rodine veľmi obľubený a robím ju naviac spôsobov-aj s kuracím mäsom,mrazenou alebo sterilizovanou zeleninou,vajíčkom.Toto je taká klasika....
20 minút príprava |
4 minút tepelná úprava |
Postup
- Paprčky a koleno očistíme a dáme variť,pridáme mäso,soľ a koreniny.
- Varíme pomaly cca 2-3 hodiny a pridáme zeleninu.
- Potom varíme ďalšiu hodinu.Keď dovaríme,mäso vyberieme a nakrájame a kto má rád aj kože
- Porcie dáme do misiek,pokrájame zeleninu/kto chce aj uvarené vajíčko na tvrdo/ a zalejeme scedeným vývarom.
- Po vychladnutí dáme d chladničky.Podávame opaprikované s octom ,kto má rád aj s cibuľou.