Huspenina

Autor receptu: pamacka

Tradičný recept,v rodine veľmi obľubený a robím ju naviac spôsobov-aj s kuracím mäsom,mrazenou alebo sterilizovanou zeleninou,vajíčkom.Toto je taká klasika....

20 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Paprčky a koleno očistíme a dáme variť,pridáme mäso,soľ a koreniny.
  2. Varíme pomaly cca 2-3 hodiny a pridáme zeleninu.
  3. Potom varíme ďalšiu hodinu.Keď dovaríme,mäso vyberieme a nakrájame a kto má rád aj kože
  4. Porcie dáme do misiek,pokrájame zeleninu/kto chce aj uvarené vajíčko na tvrdo/ a zalejeme scedeným vývarom.
  5. Po vychladnutí dáme d chladničky.Podávame opaprikované s octom ,kto má rád aj s cibuľou.