Hubové rezníky

sophi123 - bez fotkysophi123, 20. marca 2014
Hubové rezníky
Foto: sophi123

V starej kuchárskej knihe som našla hubové rezne. Skôr mi pripomínajú harulu bez zemiakov :-)

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
250 g
1/4 l (pitná)
1 ks
1 ks
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Ovsené vločky zalejeme vodou a necháme postát 10 minút. Na oleji speníme cibulu a pridáme nakrájané huby. Pridáme sol, korenie a rascu. Pražíme kym nie sú hotové.

  2. 2

    Ovsené vločky, upražené huby, nasekanú petržlenovú vnat a vajíčko spolu zmiešame. Miešame kym sa nám jednotlivé suroviny nespoja.

    Hubové rezníky - obrázok 2
  3. 3

    Hotovú zmes formujeme na rezníky a vyprážame na oleji.

Diskusia k receptu

afataga
skor by som to nazvala placky, ale paci sa mi to, dali by sa upiect aj v rure
elysa
áno, vyzerajú chutne, tiež si placky radšej pečiem, ale tým mojim vyprážam :)
sophi123
tiez mi skor pripominaju placky:-) chcela som zachovat original nazov. Myslim, ze sa daju upiect aj v rure.
bura
Nedali by sa použiť sušené huby?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia